Το Study Tours από το 1964 δραστηριοποιείται στον χώρο του εκπαιδευτικού τουρισμού και ταξιδιών προσφέροντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές προτάσεις σε μαθητές, υποψήφιους φοιτητές και επαγγελματίες. Μέχρι το 1999 στα κεντρικά γραφεία στο Σύνταγμα και από το 1999 έως και σήμερα στα νέα ιδιόκτητα και σύγχρονα γραφεία μας στο Μαρούσι.

Η εμπειρία μας μετριέται με τα χρόνια!
Διανύοντας πλέον την 6η δεκαετία και έχοντας στο ενεργητικό μας περισσότερους από 90.000 μαθητές απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι έχουν τιμήσει τις υπηρεσίες μας και τις έχουν εκτιμήσει, έχουμε καθιερωθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το κύρος, για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο.

Η συχνή συμμετοχή μας σε εκθέσεις και συνέδρια του κλάδου μας μας επιτρέπει να παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για καθετί καινούργιο που υπάρχει στην αγορά και επομένως να είμαστε οι πλέον ειδικοί στο να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ορθότερη επιλογή για το παιδί σας ή και για εσάς τον ίδιο…

Επιλέγουμε σταθερές συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού, γεγονός που μας προσφέρει ευελιξία στα προγράμματά μας αλλά και εμπιστοσύνη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε συνάρτηση πάντοτε με τις καλύτερες τιμές.

Το πάθος και η αγάπη μας για τις ξένες γλώσσες και για τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί όλα αυτά τα χρόνια να εξελισσόμαστε και να είμαστε δίπλα στους μαθητές μας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά ακόμα και μετά το πέρας του ταξιδίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι έζησαν μια φανταστική εμπειρία… την εμπειρία μιας ζωής που θα τους δώσει κίνητρα για ένα συναρπαστικό ΜΕΛΛΟΝ!
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, όταν επισκεπτόμαστε νέους τόπους, όταν συναντάμε καινούργιους ανθρώπους κι επικοινωνούμε στη γλώσσα τους, είναι από τις πιο σημαντικές και ωφέλιμες εμπειρίες που μπορεί κανείς να αποκτήσει.

Η εξειδίκευσή μας και η αξιοπιστία μας στα εκπαιδευτικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο και στις σπουδές στη Μ. Βρετανία αποτελούν εγγύηση και καθιστούν τις υπηρεσίες μας άριστες. Μοναδικός γνώμονάς μας είναι η συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρουμε και ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών μας.
Τα σχέδια και οι στόχοι μας για το μέλλον παραμένουν ίδια από την ίδρυσή μας: Να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία σε παιδιά όλων των ηλικιών, με έναν τρόπο που δεν τους ωθεί στον ανταγωνισμό, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, ενισχύοντας τη γνώση, την επιτυχία και την αυτοπεποίθηση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Στο γραφείο μας δίνουμε πάντα έμφαση στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε παιδιού. Πιστεύουμε ότι αυτά τα ταξίδια είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου κάθε παιδί βγαίνει νικητής. Σε αυτά μαθαίνουν πώς να είναι ανεξάρτητα, κοινωνικά και υπεύθυνα άτομα.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Study Tours είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη. Προσφέρουμε μοναδικά οργανωμένα και ασφαλή εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ευρώπη (Μ. Βρετανία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), στην Αμερική και στον Καναδά.
 
Πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένα μοναδικό και πολύτιμο άτομο, που αξίζει σεβασμό και ευαισθησία!