Ακαδημαϊκά & Προ-πανεπιστημιακά Προγράμματα στο εξωτερικό | Study Tours
Ακαδημαϊκά & Προ-πανεπιστημιακά Προγράμματα

Που απευθύνονται

Σε μαθητές (14+) που φιλοδοξούν να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου για την εισαγωγή απαιτούνται: ΙΒ, A Levels, Foundation κ.α.

 

Οφέλη

Προγράμματα υψηλού επιπέδου, ιδανικά για φιλόδοξους μαθητές που επιθυμούν να μάθουν ότι χρειάζεται αλλά και να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά εκείνα ώστε να είναι υποψήφιοι με αξιώσεις.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό ακαδημαϊκών Αγγλικών, εργαστήρια, σεμινάρια, συνεντεύξεις Mock και παρουσιάσεις από ειδικούς εκπαιδευτές.

Το syllabus περιλαμβάνει μαθήματα όπως: Μαθηματικά, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Τέχνη, Αγγλική γλώσσα & Λογοτεχνία, Οικονομικά και οτιδήποτε σχετικό με το αντικείμενο σπουδής του κάθε μαθητή.

Ακόμα οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να ζήσουν στο περιβάλλον το οποίο αργότερο μπορεί να σπουδάσουν. Θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι τους κατοίκους, τη γλώσσας και την κουλτούρα τους.

 

Γιατί με το Study Tours

Στο StudyTours ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις εκπαιδευτικές εκδρομές & τις σπουδές στο εξωτερικό. Από το 1964 μας έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες μαθητές, σπουδαστές και γονείς.

Προσωπικό του StudyTours βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στην Αγγλία για την μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση των μαθητών μας.

Οι συνεργασίες μας είναι με τα καλύτερα Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας αλλά και με πάρα πολλά ιδιωτικά σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Ελλάδας.