Ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών | Study Tours
ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών στο εξωτερικό

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας γρήγορα, τα προγράμματα εντατικών Αγγλικών για ενήλικες στο εξωτερικό είναι η ιδανική λύση. Καλύπτουν τις βασικές δεξιότητες στη γλώσσα και εξυπηρετούν όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Γλωσσών, A1 – C2. 

Εντατικά Αγγλικά για ενήλικες - Intensive English Courses

 

Με ολιγομελή τμήματα με μέσο όρο 12 άτομα ή ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε η διδασκαλία να προσαρμόζεται στο μαθησιακό τύπο κάθε σπουδαστή.

 

Τα ταχύρυθμα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες και στοχεύουν στο να αποκτήσετε καινούριες Αγγλικές γλωσσικές συνήθειες, πηγαία και φυσικά, σαν να ήταν η μητρική σας γλώσσα, χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση.

Βελτιώστε άμεσα την ομιλία σας στα Αγγλικά

Σκέφτεστε πως θα μάθετε να μιλάτε καλά Αγγλικά; Ένα ταξίδι σε μια Αγγλόφωνη χώρα είναι ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος να βελτιώσετε την ομιλία σας στα Αγγλικά. Η συνεχής καθημερινή χρήση, σας εξοικειώνει με την Αγγλική γλώσσα και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της βιωματικής μάθησης.

Βιωματική μάθηση είναι η διαδικασία οικειοποίησης της γνώσης μέσω της εμπειρίας, έξω λοιπόν από το περιβάλλον της τάξης, αντικρύζοντας νέα αξιοθέατα, κάνοντας γνωριμίες και βιώνοντας την κουλτούρα μιας νέας πόλης,  οι εμπειρίες γίνονται  χωρίς αμφιβολία πιο δυνατές. Έτσι διαμορφώνονται οι γνώσεις ως «επεισοδιακές αναμνήσεις» με άμεση και έμμεση διεργασία, η οποίες συμβάλουν στην μακροχρόνια ανάκληση πληροφοριών από την μνήμη.

Ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες Studytours 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πλήθος ταχύρυθμων προγραμμάτων βελτίωσης αγγλικών για όλα τα επίπεδα.

Τα προγράμματα λειτουργούν όλο το χρόνο, διαρκούν μία ή περισσότερες εβδομάδες και πετυχαίνουν τη βελτίωση των γνώσεων την ανάπτυξη άνεσης στην επικοινωνία και στην διαπραγμάτευση καθώς και την εξοικείωση με την ορολογία του κάθε επαγγελματικού τομέα.

Περιλαμβάνουν:

  • Διαμονή σε φοιτητικές εστίες, διαμέρισμα ή οικογένεια. Ιδιωτικό ή κοινόχρηστο μπάνιο/τουαλέτα.
  • Επιλογή γεύματος: με πρωινό, με ημιδιατροφή ή χωρίς διατροφή.
  • Διαχειριστικά έξοδα διαμονής
  • Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφή
  • Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο, στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό με Μ.Μ.Μ.
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου
  • StudyTours service - Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων λειτουργεί γραφείο στο Λονδίνο με προσωπικό από το γραφείο της Αθήνας, για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των σπουδαστών
  • Σακίδιο StudyTours και ταξιδιωτικά έντυπα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Tour Operators) Π.Δ. 339/96 
  • Φ.Π.Α

Το StudyTours προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά ταξίδια εκμάθησης Αγγλικών στην Αγγλία. Ένα τουριστικό γραφείο που ασχολείται αποκλειστικά με τον εκπαιδευτικό τουρισμό, με εμπειρία και συνέπεια από το 1964.

Προσωπικό του StudyTours βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στην Αγγλία για την μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση των μαθητών μας. Οι συνεργασίες μας είναι με τα καλύτερα Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένα από το British Council & English UK αλλά και με πάρα πολλά ιδιωτικά σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Ελλάδας.

Κανονίστε ταξίδι εκμάθησης Αγγλικών στην Αγγλία με το Sutdy Tours! Μιλήστε μαζί μας για περισσότερα!