Αγγλικά στην Αγγλία | Study Tours
Αγγλικά στην Αγγλία

Μαθήματα Αγγλικών στην Αγγλία

 

Μαθήματα Αγγλικών για μαθητές και ενήλικες σε Πανεπιστήμια & Κολλέγια της Αγγλίας.

Μάθετε Αγγλικά στη χώρα που μιλιέται!

 

Εκμάθηση Αγγλικών για παιδιά και ενήλικες

 

Προγράμματα Αγγλικών για μαθητές και ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες γρήγορα και αποτελεσματικά σε Κολλέγια, Πανεπιστήμια & Σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας. Μαθητές από όλο τον κόσμο εξελίσσουν τα Αγγλικά τους ταξιδεύοντας στις πιο κοσμοπολίτικες και όμορφες πόλεις της Αγγλίας.

Τα Προγράμματα για μαθητές είναι ο ιδανικός συνδυασμός εκπαίδευσης, με μαθήματα γλώσσας και αθλητισμού αλλά και με ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Όλα αυτά στόχο έχουν τη βελτίωση και εξέλιξη των γλωσσικών ικανοτήτων του μαθητή μέσα από την καθημερινή τριβή με τη γλώσσα στη χώρα που μιλιέται. Η εξάσκηση γίνεται μέσω των μαθημάτων που πραγματοποιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά και εκτός αυτών, μέσα από καθημερινές δραστηριότητες, αθλητικές και ψυχαγωγικές, που πραγματοποιούνται στους

Τα προγράμματα για τα παιδιά λειτουργούν κατά βάση τους καλοκαιρινούς μήνες και μερικά το Πάσχα. Αποτελούν έναν θαυμάσιο συνδυασμό μαθημάτων γλώσσας, ψυχαγωγίας & τουρισμού.

 

Βρείτε το πρόγραμμα που ταιριάζει κατάλληλα στα ενδιαφέροντα του εκάστοτε μαθητή μέσα από δεκάδες επιλογές, διαφορετικές ως προς το Κολέγιο, τα μαθήματα και τις δραστηριότητες!

 

 

Τα Προγράμματα για ενήλικες σπουδαστές από 16 χρονών, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Λειτουργούν όλο το χρόνο, διαρκούν μία ή περισσότερες εβδομάδες και πετυχαίνουν τη βελτίωση των γνώσεων, την ανάπτυξη άνεσης στην επικοινωνία και στην διαπραγμάτευση καθώς και την εξοικείωση με την ορολογία του κάθε επαγγελματικού τομέα.

Τα προγράμματα αυτά λειτουργούν όλο το χρόνο και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ενήλικα έτσι ώστε στο μικρότερο δυνατό χρόνο να έχουν τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας!

Οφέλη

 

Οι κυριότεροι λόγοι για να επιλέξει κάποιος ένα πρόγραμμα Αγγλικών στην Αγγλία είναι:

 

  1. Η ανάγκη της καθημερινής και συνεχούς χρήσης της αγγλικής γλώσσας (μέσω των εκδρομών, αθλητισμό, ψώνια) είναι η καλύτερη πρακτική εξάσκηση με γνώση σε βάθος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  2. Κοινωνικοποίηση και καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος. Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με άλλες κουλτούρες, θρησκείες, πολιτισμούς και μαθαίνουν να σέβονται τη διαφορετικότητα, να είναι ανοιχτόμυαλοι και να προσαρμόζονται.
  3. Πρωτοποριακό σύστημα διδασκαλίας, που περιλαμβάνει όλες τις καινούριες μεθόδους και τεχνικές, το οποίο μόλις τελειοποιηθεί εξάγεται και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.
  4. Εκπαιδευτικό ταξίδι αλλά και μία αξέχαστη πολιτιστική και ταξιδιωτική εμπειρία. Σημείο συνάντησης για συνομήλικους από όλο τον κόσμο.

 

Εκμάθηση Αγγλικών στην Αγγλία

 

Τα Αγγλικά είναι διεθνής γλώσσα, η βασική στην οποία επικοινωνούμε, η γλώσσα του ίντερνετ, της μουσικής, του κινηματογράφου και πάνω απ’ όλα η γλώσσα του Business.

Μία καλή γνώση Αγγλικών βοηθά τον καθένα μας να αισθάνεται άνετα σε οποιαδήποτε διεθνή συνάντηση και αν βρεθεί, προσφέροντας του άνεση και σιγουριά στην επικοινωνία.

 

Εκμάθηση Αγγλικών στο Λονδίνο

 

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Λονδίνο. Με περισσότερα από 40 Πανεπιστήμια, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς προορισμούς της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως. Τα αξιοθέατα του… αναρίθμητα!

Στη σελίδα μας, θα βρείτε μερικά από τα πιο γνωστά Πανεπιστήμια & Κολλέγια του Λονδίνου με εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές & ενήλικες:

 

 

Αγγλικά στην Αγγλία με το Study Tours

 

Το StudyTours προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά ταξίδια εκμάθησης Αγγλικών στην Αγγλία. Ένα τουριστικό γραφείο που ασχολείται αποκλειστικά με τον εκπαιδευτικό τουρισμό, με εμπειρία και συνέπεια από το 1964.

Προσωπικό του StudyTours βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στην Αγγλία για την μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση των μαθητών μας. Οι συνεργασίες μας είναι με τα καλύτερα Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένα από το British Council & EnglishUK αλλά και με πάρα πολλά ιδιωτικά σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Ελλάδας.

 

Κανονίστε ταξίδι εκμάθησης Αγγλικών στην Αγγλία με το Sutdy Tours! Μιλήστε μαζί μας για περισσότερα!