Εκπαιδευτικές Εκδρομές στο Εξωτερικό για μαθητές και ενήλικες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Study Tours από το 1964 δραστηριοποιείται στον χώρο του εκπαιδευτικού τουρισμού και ταξιδιών προσφέροντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές προτάσεις σε μαθητές, υποψήφιους φοιτητές και επαγγελματίες. Μέχρι το 1999 στα κεντρικά γραφεία στο Σύνταγμα και από το 1999 έως και σήμερα στα νέα ιδιόκτητα και σύγχρονα γραφεία μας στο Μαρούσι.

Διανύοντας πλέον την 6η δεκαετία και έχοντας στο ενεργητικό μας περισσότερους από 90.000 μαθητές απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι έχουν τιμήσει τις υπηρεσίες μας και τις έχουν εκτιμήσει, έχουμε καθιερωθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το κύρος, για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο.

Το StudyTours είναι μέλος του ΗΑΤΤΑ, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, και έχει άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Αρ. Αδείας ΕΟΤ MH.T.E. 0259E60000483800).

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το Study Tours  εξειδικεύεται στον εκπαιδευτικό τουρισμό και διοργανώνει.

  • Οργανωμένα ατομικά και ομαδικά εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό για παιδιά και εφήβους.
  • Ατομικά και εταιρικά εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό για ενήλικες και επαγγελματίες.
  • Προγράμματα μετεκπαίδευσης και πιστοποίησης καθηγητών ξένων γλωσσών.
  • Προγράμματα προετοιμασία σπουδών για υποψήφιους σπουδαστές στο εξωτερικό.
  • Πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα StudyTours είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη. Προσφέρουμε μοναδικά οργανωμένα και ασφαλή εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ευρώπη (Μ. Βρετανία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), στην Αμερική και στον Καναδά.
Επιλέγουμε με σύνεση και προσοχή εκπαιδευτικά κέντρα τόσο για μαθητές όσο και για ενηλίκους. Οι επιλογές μας διαθέτουν αυστηρά πιστοποιήσεις ποιότητας από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας τους, υψηλό επίπεδο μαθημάτων, φιλόξενο περιβάλλον, κατάλληλα καταλύματα και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Η εξειδίκευσή μας και η αξιοπιστία μας στα εκπαιδευτικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο και στις σπουδές στη Μ. Βρετανία αποτελούν εγγύηση και καθιστούν τις υπηρεσίες μας άριστες. Μοναδικός γνώμονάς μας είναι η συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρουμε και ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών μας.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

Αποστολή της εταιρείας μας είναι να προωθεί υψηλής ποιότητας προτάσεις και λύσεις στους πελάτες της, στη διοργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προσδοκία τους.
Η συχνή συμμετοχή μας σε εκθέσεις και συνέδρια του κλάδου μας, μας επιτρέπει να παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για καθετί καινούργιο που υπάρχει στην αγορά και επομένως να είμαστε οι πλέον ειδικοί στο να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ορθότερη επιλογή για το παιδί σας ή και για εσάς τον ίδιο…
Επιλέγουμε σταθερές συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού, γεγονός που μας προσφέρει ευελιξία στα προγράμματά μας αλλά και εμπιστοσύνη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε συνάρτηση πάντοτε με τις καλύτερες τιμές.
Συστηματικά επισκεπτόμαστε τα κέντρα (πανεπιστήμια, κολέγια, σχολεία) με τα οποία συνεργαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρούμε καλές και δυνατές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες μας και να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις του κλάδου. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για καθετί νέο και να σας προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες και ακριβείς προτάσεις και επιλογές.
Το πάθος και η αγάπη μας για τις ξένες γλώσσες και για τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί όλα αυτά τα χρόνια να εξελισσόμαστε και να είμαστε δίπλα στους μαθητές μας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά ακόμα και μετά το πέρας του ταξιδίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι έζησαν μια φανταστική εμπειρία… την εμπειρία μιας ζωής που θα τους δώσει κίνητρα για ένα συναρπαστικό ΜΕΛΛΟΝ!

Όραμά μας είναι η επιτυχημένη ανοδική πορεία αλλά και η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας στο τομέα του εκπαιδευτικού τουρισμού.

Στόχος μας είναι:

  • Να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία σε όλους τους πελάτες μας, με έναν τρόπο που δεν τους ωθεί στον ανταγωνισμό, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, ενισχύοντας τη γνώση, την επιτυχία και την αυτοπεποίθηση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
  • Να ανταποκρινόμαστε πάντοτε με επιτυχία στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ότι, όταν επισκεπτόμαστε νέους τόπους, όταν συναντάμε καινούργιους ανθρώπους κι επικοινωνούμε στη γλώσσα τους, είναι από τις πιο σημαντικές και ωφέλιμες εμπειρίες που μπορεί κανείς να αποκτήσει.

Δίνουμε πάντα έμφαση στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε μαθητή. Πιστεύουμε ότι αυτά τα ταξίδια είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου κάθε σπουδαστής βγαίνει νικητής. Σε αυτά μαθαίνουν πώς να είναι ανεξάρτηται, κοινωνικά και υπεύθυνα άτομα. 
Στο StudyTours πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένα μοναδικό και πολύτιμο άτομο, που αξίζει σεβασμό και ευαισθησία!

ΠΕΛΑΤΕΣ / ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Μέσα στη μακροχρόνια πορεία μας, έχουμε συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα ιδιωτικά σχολεία της χώρας, πολλά δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων, με αναρίθμητα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ανά την Ελλάδα, καθώς και χιλιάδες μεμονωμένους σπουδαστές. Ακόμα, εκπαιδευτικοί φορείς της Κύπρου και των Βαλκανίων μας έχουν εμπιστευτεί για τις υπηρεσίες μας.

Όλοι οι πελάτες/συνεργάτες μας γνωρίζουν ότι το όνομα του StudyTours είναι συνώνυμο με άριστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών, αξιοπιστία και οργανωτικότητα, γι’ αυτό και εδώ και 51 χρόνια οι συνεργασίες μας παραμένουν σταθερές και οι σπουδαστές μας εμπιστεύονται για εκπαιδευτικές και τουριστικές υπηρεσίες σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Με συνεχή παρουσία στην ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, το StudyTours έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη και εσείς της επιτυχημένης ομάδας του StudyTours και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας, για μια αξέχαστη ταξιδιωτική και εκπαιδευτική εμπειρία.