Summer Camp στην Αγγλία | Study Tours
summer camp england

Summer Camp στην Αγγλία

 

Τα Summer Courses είναι εκπαιδευτικά προγράμματα με ελάχιστη διάρκεια 1 εβδομάδα, και όπως δείχνει το όνομά τους πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απευθύνονται σε μικρούς μαθητές, ηλικίας 5-17 ετών. Αυτά τα καλοκαιρινά προγράμματα λοιπόν είναι ο ιδανικός συνδυασμός εκπαίδευσης, με μαθήματα γλώσσας και αθλητισμού αλλά και με ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τα summer camps σε Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας πέρα από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα προσφέρουν στους μαθητές μια πολιτιστική αλλά και ταξιδιωτική εμπειρία.

Τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο σύνολό τους προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής, διατροφής, μαθημάτων, σπορ, εκδρομών και διασκέδασης.

Ο πλέον αποτελεσματικός αλλά και συναρπαστικός τρόπος να μάθει ένα παιδί την ξένη γλώσσα της επιλογής του στη χώρα όπου τη μιλούν!

 

Summer Schools in Europe

 

Θερινά μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Ευρώπη! Η συνεχής επαφή με τη γλώσσα και τους κατοίκους που τη μιλούν είναι η καλύτερη πρακτική εξάσκηση και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσει ένα μαθητής το επίπεδο της ξένης γλώσσας που τον ενδιαφέρει. Τα Summer Courses πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις πανεπιστημίων, κολεγίων και Boarding Schools. Το καθένα προσδίδει και έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο επηρεάζεται από τις εγκαταστάσεις και το μέγεθος του συγκροτήματος.

 

Summer Camps in UK

 

Καλοκαιρινά Κολέγια στην Αγγλία. Τα προγράμματα αυτά αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην πρόοδο ενός μαθητή, εφαλτήριο που θα του προσφέρει εμπειρίες και δεξιότητες για το μέλλον του, αυτοπεποίθηση αλλά και ανεξαρτησία. Τα Summer Courses πέρα από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα προσφέρουν στους μαθητές μια αξέχαστη πολιτιστική αλλά και ταξιδιωτική εμπειρία αφού οι μαθητές μας ζούνε και συναναστρέφονται με συνομήλικους τους από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και θρησκείες.

 

Τα Summer Courses θα μπορούσαμε να τα χωρίσουμε στις παρακάτω κατηγορίες με βάση το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα:

  • Τα Language Courses, τα οποία περιλαμβάνουν το κλασικό πρόγραμμα εκμάθησης γλώσσας σε συνδυασμό με αθλητικές/ψυχαγωγικές δραστηριότητες την υπόλοιπη μέρα.
  • Τα Language + Sports Courses, τα οποία διαφοροποιούνται ως προς το εκπαιδευτικό κομμάτι, και εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της γλώσσας προσφέρουν και εξάσκηση σε κάποιο άθλημα (ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, ιππασία).
  • Τα Language + Arts & Design Courses, τα οποία εκτός από το standard πρόγραμμα εκμάθησης της γλώσσας προσφέρουν και προγράμματα καλλιτεχνικής φύσης Art & Design.
  • Τα Language + Exam Preparation Courses, τα οποία εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της γλώσσας προσφέρουν και προετοιμασία για διεθνείς πιστοποιήσεις όπως IELTS & FCE, IB (International Baccalaureate).
  • Τα Language + Performing Arts Courses, τα οποία μετά το πέρας των μαθημάτων γλώσσας δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες με επιλογή ανάμεσα από: Film Production – Dance – Art – Photography – Drama κ.α.
  • Τα Academic Courses, τα οποία προσφέρουν ένα πλήθος προγραμμάτων για μαθητές που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν σε κάποιο συγκεκριμένο κλάδο (Debate & Critical Thinking, Oxbridge, Medics, Engineering, Business, Law, Finance, Computer, Science, Drama, Film Academy, Fashion κ.α.). Απευθύνεται σε νέους και νέες με υψηλό επίπεδο Αγγλικών και στόχος του είναι να προκαλέσουν τη σκέψη τους και να επεκτείνουν το μάθημα εκτός των ορίων μίας αίθουσας διδασκαλίας.
  • Το Parent & Child Course, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά ένα συνδυαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά. Το κάθε μέλος παρακολουθεί το αντίστοιχο γλωσσικό πρόγραμμα και παράλληλα περνούν χρόνο μαζί το υπόλοιπο μέρος της μέρας στην πόλη που έχουν επιλέξει.
  • Τα Activity Camps στον αντίποδα όλων των παραπάνω κατηγοριών δεν περιλαμβάνουν μαθήματα γλώσσας. Το πρόγραμμα βασίζεται σε πλήθος αθλητικών και καλλιτεχνικών/ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Ωστόσο η τριβή με τη γλώσσα της χώρας είναι έντονη αφού αποτελεί το μοναδικό κοινό κώδικα επικοινωνίας των μαθητών.

 

 

Summer Camp στην Αγγλία με το Study Tours

 

Το StudyTours προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά ταξίδια εκμάθησης Αγγλικών στην Αγγλία. Ένα τουριστικό γραφείο που ασχολείται αποκλειστικά με τον εκπαιδευτικό τουρισμό, με εμπειρία και συνέπεια από το 1964.

Προσωπικό του StudyTours βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στην Αγγλία για την μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση των μαθητών μας. Οι συνεργασίες μας είναι με τα καλύτερα Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας αλλά και με πάρα πολλά ιδιωτικά σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Ελλάδας.

Κανονίστε το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα σε καλοκαιρινό Κολέγιο της Αγγλίας με το Sutdy Tours! Μιλήστε μαζί μας για περισσότερα!