Oxford Royale Academy

Oxford Royale Academy Summer School

 

Το Oxford Royale Academy είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές διεθνών θερινών σχολείων του Ηνωμένου Βασιλείου και προγραμμάτων προετοιμασίας πανεπιστημίων όλο το χρόνο. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές έρχονται από όλο τον κόσμο, εκμεταλλευόμενοι τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία της ζωής ως φοιτητής σε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες πόλεις του κόσμου.

 

Στόχος είναι να καλλιεργηθεί στους μαθητές ένα πάθος για μάθηση, σε συνδυασμό με την αίσθηση ότι ανήκουν στην κοινότητα του Oxford Royale Academy. Πολλοί μαθητές κάνουν φίλους για τα καλοκαιρινά μαθήματα τους και στη συνέχεια επιστρέφουν κάθε χρόνο για να ξανασυναντηθούν και να δοκιμάσουν νέα μαθήματα ή τοποθεσίες. Λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη τα σχόλια των σπουδαστών και διασφαλίλεται ότι τα εκπαιδευτικά μαθήματα θα παραδοθούν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

 

Η διδασκαλία είναι βασικός πυλώνας κάθε καλοκαιρινού προγράμματος του Oxford Royale Academy. Παρέχεται η υψηλότερης δυνατής ποιότητας διδασκαλίας που προτρέπει τους μαθητές μας να προοδεύσουν ακαδημαϊκά. Οι εκπαιδευτικοί ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές στη διαλογική μάθηση για να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές συμβάλλουν ενεργά στη συζήτηση μέσα στην τάξη. Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης τόσο στις αναλυτικές δεξιότητες όσο και στην ομιλία μπροστά σε ένα ακροατήριο. Οι καθηγητές χρησιμοποιούν το συναρπαστικό διεθνές μείγμα μαθητών στις τάξεις τους για να τονώσουν τη συζήτηση που επιτρέπει στους μαθητές να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο.

 

Oxford Royale Academy, Oxford

Pre-University preparation course

Oxford Royale Academy