10 καλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για σπουδές στην πληροφορική (computer science) | Study Tours

10 καλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για σπουδές στην πληροφορική (computer science)

σπουδεσ στην πληροφορικη στην Αγγλία

Σε μια εποχή όπου σχεδόν κάθε βιομηχανία απαιτεί γνώση των υπολογιστών, οι απόφοιτοι που έχουν σπουδάσει επιστήμη υπολογιστών είναι πιο περιζήτητοι από ποτέ. Δείτε τα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουν πτυχία πληροφορικής, και πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών τους.
 

10. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου

 

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΠΙ

Απαιτήσεις εισόδου: AAA-ABB (Επίπεδα Α) ή AAAA - AAAB (Higher SQA)

Το μάθημα: Αυτό το πτυχίο δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να κατανοήσουν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν συστήματα υπολογιστών.

Στο πρώτο και το δεύτερο έτος σπουδών οι μαθητές θα μάθουν τις βασικές αρχές προγραμματισμού και υπολογισμού καθώς και τις βασικές τεχνικές διαχείρισης δεδομένων και επίλυσης προβλημάτων χρησιμοποιώντας προγράμματα υπολογιστών.

Στο τρίτο και τελικό έτος, οι σπουδαστές επιλέγουν ειδίκευση όπως η ρομποτική, η ασφάλεια υπολογιστών και η δοκιμή λογισμικού.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Το τμήμα έχει ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και στο παρελθόν, η Google, η JP Morgan και η Microsoft ήταν κάποιοι από τους χορηγούς προπτυχιακών προγραμμάτων.

 

9. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Bath

Απαιτήσεις εισόδου: A * AA

Το μάθημα: Αυτό το πτυχίο προσφέρει τις βασικές αρχές στην επιστήμη των υπολογιστών με έντονη θεωρία και πρακτική εμπειρία. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως ένα εξειδικευμένο προτότυπο εργαστήριο και η μονάδα υπολογιστών υψηλών επιδόσεων του τμήματος «Balena».

Οι τεταρτοετείς φοιτητές μπορούν να προχωρήσουν σε πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Goldman Sachs και στην συνέχεια υποστηρίζονται από την εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Το πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πτυχίων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

8. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Durham

 

Σπούδασε πληροφορική στο παντεπιστημιο του Durham

Απαιτήσεις εισόδου: A * AA

Το μάθημα: Βασικές δεξιότητες διδάσκονται το πρώτο έτος, συμπεριλαμβανομένων αλγορίθμων, συστημάτων υπολογιστών, προγραμματισμού και μαθηματικών. Το δεύτερο έτος περιλαμβάνει την εκμάθηση ενός ευρύτερου φάσματος δεξιοτήτων με επίκεντρο το λογισμικό και τη θεωρία.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Εάν ολοκληρώσετε το BSc στην επιστήμη των υπολογιστών, μπορείτε επίσης να έχετε ένα χρόνο στο εξωτερικό ή μια πρακτική στον κλάδο σε μεγάλες επιχειρήσεις.

7. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης

 

σπουδεσ πληροφορικησ πανεπιστημιο γλασκοβης

Απαιτήσεις συμμετοχής: AAB - BBB (A Levels) ή AAAA / AAABB (Higher SQA)

Το μάθημα: Το πτυχίο επικεντρώνεται στον προγραμματισμό και έχει σχεδιαστεί για να διδάξει τις βασικές αρχές των υπολογιστικών συστημάτων και των συστημάτων πληροφορικής.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως αντικειμενοστραφής μηχανική λογισμικού, δομές δεδομένων, αλγορίθμους και ανάπτυξη web εφαρμογών.

Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν την κατανόησή τους σχετικά με τις τεχνολογίες αιχμής μέσω εργασιών και πρακτικής. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο εξωτερικό είτε στο πρόγραμμα Erasmus + είτε στο διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγών.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Οι σπουδαστές με εξαιρετικές βαθμίδες (A * AA) έχουν την επιλογή να σπουδάσουν ένα συμπυκνωμένο πτυχίο γρήγορα που τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν το τυπικό πτυχίο BSc (Hons) ή MSci σε ένα έτος λιγότερο από το συνηθισμένο.

6. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Leeds

 

Απαιτήσεις εισόδου: AAA

Το μάθημα επικεντρώνεται στις βασικές αρχές του προγραμματισμού και στις υποκείμενες μαθηματικές αρχές της επιστήμης των υπολογιστών.

Καθώς το πτυχίο εξελίσσεται, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα επιλογής ενοτήτων που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά τους και τα σχέδια σταδιοδρομίας τους, όπως το cloud computing και το machine learning.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Ο βαθμός είναι ιδιαίτερα περιζήτητος από τους εργοδότες. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το 94% των αποφοίτων απασχολούνται σε υψηλές ή διευθυντικές θέσεις έξι μήνες μετά την αναχώρησή τους.

5. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Warwick

Απαιτήσεις εισόδου: A * AA

Το μάθημα: Θα αποκτήσετε τεχνικές δεξιότητες στον τομέα του λογισμικού, της μηχανικής, των αλγορίθμων και του σχεδιασμού υπολογιστικών συστημάτων. Το δεύτερο έτος καλύπτει τομείς όπως δίκτυα υπολογιστών, η θεωρία και η μηχανική λογισμικού. Το τελικό έτος περιλαμβάνει μια ατομική εργασία στην οποία θα εφαρμόσετε τις νέες δεξιότητές σας σε έναν κλάδο της επιλογής σας.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Οι σπουδαστές μπορούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, με ένα επιπλέον χρόνο ως πρακτική εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό.

4. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του St Andrews

 

Απαιτήσεις εισόδου: AAA (A Levels) ή AAAB (Higher SQA)

Το μάθημα: Οι μαθητές του πρώτου έτους μαθαίνουν τις βασικές έννοιες της επιστήμης των υπολογιστών, αρκετές γλώσσες προγραμματισμού και θεωρία. Παράλληλα με αυτό το μάθημα, πρέπει να μελετήσετε ένα επιπλέον θέμα που δεν ανήκει στον κλάδο της επιστήμης υπολογιστών. Το τελικό έτος περιλαμβάνει ως επί το πλείστον θεωρητικές και πρακτικές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασης των ανθρώπινων υπολογιστών, των βιντεοπαιχνιδιών, των βάσεων δεδομένων και των λειτουργικών συστημάτων.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Ο δείκτης προσωπικού προς φοιτητές είναι 12: 1, που σημαίνει άφθονη βοήθεια και υποστήριξη.

3. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

 

πανεπιστημιο οξφορδησ πληροφορικη

Απαιτήσεις εισόδου: A * AA

Το μάθημα: Το πρώτο έτος περιλαμβάνει βασικά θέματα όπως τα Μαθηματικά, Σχεδίαση και Ανάλυση Αλγορίθμου, Ψηφιακά Συστήματα, Πιθανότητες και Γραμμική Άλγεβρα. Στο δεύτερο έτος σας επιτρέπει να επιλέξετε έξι διαφορετικά θέματα - οι επιλογές περιλαμβάνουν Βάσεις Δεδομένων, Λογική και Απόδειξη και μια ποικιλία θεμάτων σχεδιασμού ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και βασικά μαθήματα.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μάθουν περισσότερα κάνοντας μια τετραετή πορεία.

2. Πτυχίο στην πληροφορική στο Imperial College London

Απαιτήσεις εισόδου: A * AA - A * AAA

Το μάθημα: Οι σπουδαστές εδώ κάνουν τα Μαθηματικά από κοινού με την επιστήμη των υπολογιστών. Στην ουσία, καλύπτουν όλα τα βασικά στοιχεία της επιστήμης των υπολογιστών, με έμφαση στην ανάπτυξη λογισμικού και στα Μαθηματικά. Το τρίτο έτος ολοκληρώνεται με μια ατομική εργασία είτε στα Μαθηματικά είτε στην Πληροφορική.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: το Imperial έχει έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους ενοτήτων, που σημαίνει ότι ο καθένας θα μπορέσει να βρει κάτι που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

1. Πτυχίο στην πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ

 

πανεπιστημιο κειμπριτζ σπουδεσ πληροφορικη

Απαιτήσεις εισόδου: A * A * A

Το μάθημα: Το Cambridge υιοθετεί μια ευρεία και βαθιά προσέγγιση, βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να δημιουργήσουν τη μελλοντική τεχνολογία. Το πρώτο έτος περιλαμβάνει θέματα που βασίζονται στα θεμέλια της επιστήμης των υπολογιστών και απαραίτητων Μαθηματικών. Στο τρίτο έτος οι φοιτητές επιλέγουν την ειδικότητά τους, έχοντας μια ποικιλία ενοτήτων για να διαλέξουν.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Το τμήμα είναι γνωστό για τη έρευνα που διεξάγει σε τεχνολογίες αιχμής και για τις εκτενείς εγκαταστάσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες για ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

 

 

Πηγή: https://is.gd/1OWY7g