Τα 10 καλύτερα αξιοθέατα στο Βερολίνο | Study Tours

Τα 10 καλύτερα αξιοθέατα στο Βερολίνο

1. Reichstag building

Πρώτο στην λίστα με τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Βερολίνου είναι το Reichstag, έδρα του Γερμανικού κοινοβουλίου, είναι το πιο γνωστό ορόσημο του Βερολίνου.

 Reichstag building βερολινο αξιοθεατα

2. Brandenburg Gate

Η πύλη του Βρανδεμβούργου είναι και αυτή ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Βερολίνου που σιγουρα πρέπει να επισκεφθείτε. Ένα σύμβολο Γερμανικού διαχωρισμού κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου, τώρα αποτελεί ένα σύμβολο εθνικής ειρήνης και ενότητας.

Brandenburg Gate στο βερολίνο

3. Museumsinsel

Το Museumsinsel (Museum Island) είναι ένα θαυμάσιο έργο τέχνης από μόνο του,  ένα εξαιρετικό σύνολο από πέντε παγκοσμίου φήμης μουσεία σε ένα νησί στον ποταμό Spree, ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Βερολίνου.

Museumsinsel αξιοθεατο βερολινου

 

4.Berlin Zoo

Ο πιο πλούσιος σε είδη ζωολογικός κήπος σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία της άγριας ζωής στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου, τον πρώτο ζωολογικό κήπο στη Γερμανία.

Berlin Zoo αξιοθεατο

 

5. Berlin Cathedral

 Ο καθεδρικός ναός του Βερολίνου είναι η μεγαλύτερη εκκλησία της πόλης, και χρησιμεύει ως ένα ζωτικό κέντρο για την Προτεσταντική εκκλησία της Γερμανίας.

Ο καθεδρικος του βερολίνου

 

6. Τείχος του Βερολίνου

Χτισμένο το 1961, το τείχος του Βερολίνου είναι το πιο σημαντικό σύμβολο της πρώην διαίρεσης της Γερμανίας.

Τείχος του Βερολίνου

 

7. Memorial to the Murdered Jews of Europe

Το Μνημείο για τους δολοφονημένους Εβραίους της Ευρώπης στο κέντρο του Βερολίνου είναι το Γερμανική Μνημείο του Ολοκαυτώματος που τιμά και θυμάται τα έως έξι εκατομμύρια Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

 Memorial to the Murdered Jews of Europe

 

8. Charlottenburg Palace

Το Charlottenburg Palace είναι ένα από τα ορόσημα του Βερολίνου. Το μεγαλύτερο και πιο όμορφο βασιλικό παλάτι στέκεται ακόμα στην πρωτεύουσα, το Charlottenburg ανεγέρθηκε ως θερινή κατοικία της Sophie Charlotte, την πρώτη βασίλισσα της Πρωσίας, από την οποία πήρε το όνομα το παλάτι και η γύρω περιοχή.

Charlottenburg Palace στο βερολινο

 

9. Alexanderplatz

Η Alexanderplatz είναι μια κεντρική πλατεία και κυκλοφοριακός κόμβος στην περιοχή Mitte του Βερολίνου. Μία από τις πιο επισκεφθέντες πλατείες της πόλης, η Alexanderplatz είναι περιοχή με πολλά αξιοθέατα και θέλγητρα στο Βερολίνο.

Alexanderplatz βερολινο

 

10. Potsdamer Platz

Η Potsdamer Platz είναι το παλιό κέντρο του Βερολίνου που χρησιμεύει ως μια διασταύρωση μεταξύ της παλιάς πόλης στο Ανατολικό Βερολίνο και ό, τι ήταν στο παρελθόν το νέο Δυτικό Βερολίνο.

Potsdamer Platz