Ενδιαφέροντα γεγονότα για το Αββαείο του Westminster | Study Tours

Ενδιαφέροντα γεγονότα για το Αββαείο του Westminster

Ενδιαφέροντα γεγονότα για το Αββαείο του Westminster

Το Westminster Abbey, είναι μια μεγάλη εκκλησία, κυρίως γοτθική, στην πόλη του Westminster του Λονδίνου. Το επίσημο όνομα για το Αβαείο Westminster είναι η Εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Westminster. Οι Βενεδικτίνοι μοναχοί ήρθαν για πρώτη φορά σε αυτό το χώρο στα μέσα του 10ου αιώνα, καθιερώνοντας μια παράδοση καθημερινής λατρείας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η Μονή είναι η εκκλησία της στέψης από το 1066 και είναι η θέση ανάπαυσης 17 μοναρχών. Η σημερινή εκκλησία, που ξεκίνησε ο Henry III το 1245, είναι ένα από τα σημαντικότερα γοτθικά κτίρια στη χώρα.

Αββαείο του Westminster αρχιτεκτονική

 

Το κτίριο αργότερα επεκτάθηκε σημαντικά, μεταξύ του 1503 και του 1512 προστέθηκε  το παρεκκλήσι του Henry VII.

Αββαείο του Westminster πλάι

Οι δυο δυτικοί πύργοι της Αββασίας χτίστηκαν από το 1722 έως το 1745 από τον Nicholas Hawksmoor. Κατασκευάστηκαν από πέτρα του Πόρτλαντ σε ένα πρώιμο παράδειγμα γοτθικού σχεδίου.

Αββαείο του Westminster πύργοι

Το νεότερο μέρος της μονής είναι η βόρεια είσοδος, που ολοκληρώθηκε τον 19ο αιώνα.

Αββαείο του Westminster είσοδος

 

Τα κυριότερα σημεία του αβαείου του Westminster περιλαμβάνουν τον ναό, ο οποίος είναι ο υψηλότερος στην Αγγλία, και το παρεκκλήσι του Henry VII.

Αββαείο του Westminster εσωτερικά

Η αρχιτεκτονική στο Westminster Abbey είναι εκτός από θεαματική και μια από τις πιο εκπληκτικές περιοχές, είναι το παρεκκλήσι Henry VII κοινώς αναφερόμενο ως το παρεκκλήσι Lady.

 

Αββαείο του Westminster εσωτερικά

Το όμορφο οκταγωνικό Chapter House είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στην Αγγλία. Διαθέτει ένα αρχικό δάπεδο από πλακάκια που χρονολογείται από το 1250 και οι τοίχοι του είναι διακοσμημένοι με τοιχογραφίες του 14ου αιώνα. Το Chapter House έχει μία από τις παλαιότερες πόρτες που χρονολογούνται από το 1050.

Αββαείο του Westminster 8

 

Το μοναστήρι χτίστηκε αρχικά τον 13ο αιώνα. Ανακατασκευάστηκε πλήρως αφού καταστράφηκε από πυρκαγιά το 1298. Το μοναστήρι χρησιμοποιήθηκε από τους μοναχούς της Βενεδικτίνης για διαλογισμό και άσκηση.

 

Αββαείο του Westminster μοναστηρι

 

Το μουσείο του Γουέστμινστερ Abbey κρατάει τις κέρινες φιγούρες πολλών προηγούμενων μοναρχών, με σχεδόν όλους τους σε παραδοσιακή φορεσιά.

Η γκαλερί είναι 21 μέτρα πάνω από το πάτωμα του Abbey και είναι κρυμμένη από το κοινό για πάνω από 700 χρόνια. Θα είναι ανοιχτή το 2018.

Αββαείο του Westminster εσωτερικά

Δεκαεπτά βασιλικοί γάμοι έχουν λάβει χώρα στο Αββαείο του Westminster κατά τη διάρκεια των αιώνων. Τον Απρίλιο του 2011, πραγματοποιήθηκε εκεί ο γάμος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Kate Middleton.

Η σημερινή Βασίλισσα Ελισάβετ Β' στέφθηκε στην έδρα του βασιλιά Έντουαρντ, όπως και κάθε μονάρχης από το 1308.

Πάνω από 3.300 άνθρωποι έχουν θαφτεί στο αβαείο του Westminster κατά τη διάρκεια των αιώνων. Αυτό περιλαμβάνει 17 βρετανούς μονάρχες συμπεριλαμβανομένου του βασιλιά Henry V και όλων των Tudors εκτός από τον Henry VIII. Άλλοι αξιοσημείωτοι άνθρωποι που θάφτηκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ περιλαμβάνουν τον Isaac Newton, Edward the Confessor, Charles Dickens, Geoffrey Chaucer, Dr. Samuel Johnson και τον Charles Darwin.
Υπάρχουν 450 τάφοι και μνημεία στο Abbey.

Αββαείο του Westminster άγαλμα

Το Abbey του Westminster είναι μια περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Κάθε χρόνο, το Abbey καλωσορίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν αυτό το θαυμάσιο κτίριο ηλικίας 700 ετών - την εκκλησία της Αγγλίας.