Δουλειές σχετικές με Machine Learning | Study Tours

Δουλειές σχετικές με Machine Learning

Δουλειές στο Machine Learning

Το machine learning είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της τεχνολογίας - και αυτός που γίνεται όλο και πιο σημαντικός σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τομέων. Αλλά εκτός από μια φυσική τάση για την τεχνολογία των υπολογιστών και μια προθυμία για μάθηση, πώς θα εισέλθει κανείς στον κλάδο; Και ποιες είναι μερικές από τις κορυφαίες δουλειές που θα μπορούσατε να κάνετε;

Εδώ είναι πέντε από τις κορυφαίες θέσεις στο machine learning που πρέπει να προσέξετε και συμβουλές για το πώς θα φτάσετε εκεί:

Τι είναι το machine learning;

Στην ουσία, το machine learning είναι η διαδικασία με την οποία το λογισμικό μπορεί να προγραμματιστεί να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου χωρίς την ανάγκη του ανθρώπου. Η ιδέα είναι γνωστή από τη δεκαετία του 1950, αλλά μόλις τώρα γίνεται ένα βιώσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις - ειδικά ως μέσο ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων σε ποικίλους κλάδους όπως η γεωργία, η εμπορία και η ασφάλιση.

Θέσεις εργασίας στο machine learning

Data Scientist
Τι κάνουν: Συλλέγουν και αναλύουν τα δεδομένα, χρησιμοποιώντας το machine learning για να αξιολογήσουν τις πληροφορίες και να τις παρουσιάσουν με τρόπο που να έχει νόημα σε εκείνους με λιγότερο εξειδικευμένες δεξιότητες. Με άλλα λόγια, λαμβάνουν μεγάλο όγκο δεδομένων και τα καθιστούν πιο προσβάσιμα και χρήσιμα για όσους εργάζονται σε άλλα μέρη της επιχείρησης.

Τι χρειάζεστε: Ένα κεφάλι για αριθμούς, εξαιρετικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και προσοχή στη λεπτομέρεια. Παρόλο που είναι δυνατό να φτάσετε βήμα βήμα σε μια τέτοια θέση, ένα σχετικό πτυχίο είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα. Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν επίσης προγράμματα μάστερ, τα οποία καλύπτουν συγκεκριμένα την επιστήμη των δεδομένων.

Machine Learning Engineer
Τι κάνουν: Εκτελούν πειράματα μέσα σε ένα υπάρχον πλαίσιο machine learning, δουλεύουν για να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας των λύσεων, να αναλύουν τα δεδομένα και να καθορίζουν κατάλληλους τρόπους για να τα αξιοποιήσουν. Αυτός είναι ένας πιο εξειδικευμένος, καθορισμένος ρόλος από αυτόν του data scientist, με σαφή τελικό στόχο τη βελτιστοποίηση του λογισμικού.

Τι χρειάζεστε: Μια καλή βάση σε διάφορα θέματα επιστήμης των υπολογιστών και μαθηματικών, από τον προγραμματισμό του λογισμικού έως τις πιθανότητες και τη στατιστική ανάλυση. Ένα σχετικό πτυχίο (ή / και η εμπειρία) μπορεί να είναι μια προϋπόθεση για τους κορυφαίους ρόλους, με προτίμηση εκπαίδευση διδακτορικού επιπέδου.

Machine Learning Researcher
Τι κάνουν: Τα πάντα από τη διεξαγωγή δοκιμών και τον προγραμματισμό έργων, μέσω της αύξησης και βελτιστοποίησης των λύσεων που ήδη χρησιμοποιούνται. Η δουλειά που κάνουν είναι ζωτικής σημασίας σε διάφορους τομείς, από τη συμβολή στην ανάπτυξη φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, μέχρι τη βελτίωση των εφαρμογών για κινητές συσκευές με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών.

Τι χρειάζεστε: Μια μεθοδική προσέγγιση στο έργο σας, καθώς και αξιοπρεπή εμπειρία στη διαχείριση δεδομένων. Ένα πτυχίο στην κατάλληλη περιοχή θα είναι επίσης κλειδί, με ορισμένους ρόλους που ταιριάζουν καλύτερα σε εκείνους με διδακτορικό δίπλωμα στην περιοχή της ειδικότητάς τους.

Quantitative Machine Learning Researcher
Τι κάνουν: Χρησιμοποιούν τις αριθμητικές και μαθηματικές γνώσεις τους για να εφαρμόσουν το machine learning στον κόσμο των οικονομικών. Οι συνηθισμένες εργασίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό μηχανών για την επίλυση χρηματικών προβλημάτων και τη διεξαγωγή στατιστικής ανάλυσης, ή τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για να καταλήξει σε σύνθετες στρατηγικές συναλλαγών.

Τι χρειάζεστε: Πτυχιακή ή διδακτορική εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής και του machine learning, καθώς και ένα υπόβαθρο στο quantitative finance ή σχετική εμπειρία στον τομέα αυτό.

Performance Analyst
Τι κάνουν: Χρησιμοποιούν το machine learning για να αναλύσουν δεδομένα σχετικά με την απόδοση και να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα για να διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στο μέλλον. Με τον σωστό αναλυτή (και τα σωστά προγράμματα) μια επιχείρηση μπορεί να ελαχιστοποιήσει το χρόνο που χάνεται και να μεγιστοποιήσει το κέρδος - είτε παίρνει μια ομάδα πωλήσεων για να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά είτε καθορίζει τις σωστές τιμές για ένα προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι χρειάζεστε: Σχετικό πτυχίο και αρκετή εμπειρία ως performance analyst σε ένα άλλο τομέα. Αυτές οι δεξιότητες είναι συνήθως αρκετά μεταβιβάσιμες στην αγορά του machine learning, αλλά μια έφεση στις στατιστικές και καλές ικανότητες διαχείρισης είναι απολύτως απαραίτητες.

Πώς να αποκτήσετε μια δουλειά πάνω στο machine learning

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ξεκίνημα σας στο machine learning:

Αγκαλιάστε την εκπαίδευση και την κατάρτιση - Επειδή οι περισσότεροι ρόλοι σε αυτόν τον κλάδο απαιτούν σχετικό πτυχίο, καθώς και ένα καλό επίπεδο κατάρτισης και εμπειρίας, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τη δουλειά που θέλετε είναι να εξασφαλίσετε ότι είστε πλήρως εξειδικευμένοι. Αλλά ακόμα και αν το πανεπιστήμιο δεν είναι για σας, υπάρχουν μια σειρά από ειδικά μαθήματα εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να οικοδομήσουμε τις δεξιότητές σας.

Εξετάστε τη μετακόμιση - Πολλές θέσεις εργασίας στο χώρου του machine learning βασίζονται σε συγκεκριμένα μέρη της χώρας, οπότε να είστε έτοιμοι να εγκατασταθείτε κάπου αλλού εάν θέλετε να εξασφαλίσετε θέσεις στις πιο σημαντικές οργανώσεις του κλάδου.

Δείξτε τα ταλέντα σας - Οι περισσότεροι υποψήφιοι για ρόλους στο machine learning θα είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι, οπότε βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας σημείωμα είναι προσαρμοσμένο για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να αποδείξετε την αξία σας σε έναν ανταγωνιστικό, αναδυόμενο τομέα.