9 οικονομικοί προορισμοί στο εξωτερικό, που πρέπει να επισκεφθείτε! | Study Tours

9 οικονομικοί προορισμοί στο εξωτερικό, που πρέπει να επισκεφθείτε!

Οικονομικοι προορισμοί

1.) Βουδαπέστη, Ουγγαρία

 

Τα πράγματα είναι εκπληκτικά φτηνά στη Βουδαπέστη. Ζείτε σαν βασιλιάδες που επισκέπτονται και μπορείτε να έχετε την εμπειρία πολυτέλειας που θα αγωνιζόσασταν να έχετε στις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

 

2.) Český Krumlov, Τσεχική Δημοκρατία

 

Αυτή η γραφική πόλη δεν είναι αυτή που ακούς πολλούς ανθρώπους να μιλάνε όλο το χρόνο, αλλά ακόμη και να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες θα αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί ποτέ δεν σκεφτήκατε να την επισκεφθείτε. Όλη αυτή η ομορφιά σε προσιτή τιμή!

 

 

3.) Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

 

Εντάξει, μερικοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν την Τουρκία ως ευρωπαϊκή ή ασιατική, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια μεγάλη πόλη με πολλή ιστορία και εκπληκτική αρχιτεκτονική που πρέπει να είναι στο ραντάρ σας.

 

4.) Βαλέτα, Μάλτα

 

Η πρωτεύουσα της Μάλτας είναι μία από τις πιο προσιτές πρωτεύουσες που επισκέπτονται - καθώς και η ίδια η πόλη αποτελεί χώρο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO!

 

 

5.) Μπρατισλάβα, Σλοβακία

 

Είναι μια όμορφη πόλη που δεν θα σας κοστίσει γελοία χρηματικά ποσά για να επισκεφθείτε. Οι τιμές των τροφίμων είναι στο ίδιο επίπεδο με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, αλλά εκτός αυτού, τα περισσότερα πράγματα είναι αρκετά φτηνά.

 

 

 

6.) Πράγα, Δημοκρατία της Τσεχίας

 

Αυτή η πόλη έχει τόσα πολλά αξιοθέατα και είναι must see στην Ευρώπη. Οι χαμηλές τιμές επίσης θα βοηθήσουν, αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε, να σας πείσουν για να την επισκεφθείτε.

 

 

7.) Ρίγα, Λετονία

 

Όμορφη ως εικόνα και καλή στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αυτή η πόλη έχει τόσα πολλά κανείς να κάνει. Γίνεται γρήγορα ένας αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός .

 

 

8.) Κρακοβία, Πολωνία

 

Η απόλαυση ενός ταξιδιώτη - αυτή η πόλη είναι ίσως η πιο δημοφιλής πόλη που επισκέπτονται στην Πολωνία. Είναι επίσης πολύ φτηνή (η διαμονή εδώ είναι φανταστικό παζάρι) και είναι μία από εκείνες τις πόλεις που δεν είναι μόνο πολύ ωραία για να επισκεφθείτε, αλλά και εύκολο να το κάνετε σχετικά με τις τιμές.

 

 

 

9.) Ζάγκρεμπ, Κροατία

 

Αυτή η όμορφη πόλη, καθώς και το γεγονός ότι μπορείτε να οδηγήσετε στο παγκοσμίου φήμης Εθνικό Πάρκο Plitvice Lakes είναι αρκετός πειρασμός, για αυτό να την καταχωρήσετε κατευθείαν στον ταξιδιωτικό σας κατάλογο.