8 φοβερές παραλίες στην Γερμανία - Καλοκαιρινές διακοπές | Study Tours

8 φοβερές παραλίες στην Γερμανία - Καλοκαιρινές διακοπές

Παραλίες στην Γερμανια για καλοκαιρινες διακοπες

Είναι γεγονός πως η Γερμανία δεν αποτελεί μια χώρα με αμετρητους δημοφιλής παραθαλάσσιους προορισμούς. Παρό όλα αυτά η Γερμανία διαθέτει ορισμένες υπέροχες παραθεριστικές τοποθεσίες, με αμμουδερές παραλίες δίπλα σε λίμνες ή θάλασσα ιδανικές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αυτές οι γραφικές τοποθεσίες προσφέρουν παραλιακές διακοπές με διαφορά: ήρεμα νερά, μαγευτικό περιβάλλον και μια ολόκληρη σειρά από ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ. Εδώ είναι 8 από τις καλύτερες τοποθεσίες της Γερμανίας για διακοπές στην παραλία.

Sylt

Καλοκαιρινές διακοπές στη Γερμανια

 

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοσιακή παραθαλάσσια γερμανική παραλία. Όταν οι Γερμανοί θέλουν λίγο ήλιο, άμμο και (πραγματική) θάλασσα, τότε πάνε στη Sylt. Βρίσκεται στα βόρεια Frisian Νησιά της Γερμανίας. Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία στην περιοχή για απλή διαμονή διαμονή μέχρι πολυτελές ξενοδοχεία σπα. Μπορείτε να φάτε σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, να απολαύσετε τις σάουνες που κηλιδώνουν την ακτή ή να παίξετε γκολφ στην τοπική λέσχη του Sylt. 

Rugen Island

Γερμανια Rugen

Η αρχιτεκτονική του Rugen είναι σίγουρα παραδοσιακή γερμανική, αν και φωτεινό έχει εκείνη τη γοτθική, τρομακτικη αίσθηση. Ενώ το νησί τραβάει τα πλήθη τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα ήσυχο σημείο για τον εαυτό σας. Η γύρω πλούσια βλάστηση του το καθιστά επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για μια μικρή πεζοπορία. Θα αγαπήσετε το Rugen για τον ήλιο, τη θάλασσα, την άμμο και την ηρεμία.

Chiemsee

Γερμανια Chiemsee

 

Η πρώτη λίμνη στις επιλογές μας: Το Chiemsee είναι, ειλικρινά, φανταστικό. Χαρακτηριστικά γνωστή ως «βαυαρική θάλασσα», στα 30 τετραγωνικά μίλια, αυτή είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Βαυαρίας. Όχι μόνο προσφέρει ήρεμα πανέμορφα μπλε νερά, αλλά και οι επιλογές που έχει είναι απίστευτες. Περπατήστε στα δάση ή κάντε μια βόλτα με ποδήλατο στις όχθες της λίμνης. Όταν αρχίσετε να νιώθετε τον ήλιο, κάντε μια μικρή βουτιά. Ειλικρινά, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό; Για μια δόση πολιτισμού, κάντε ένα ταξίδι στο Herreninsel: ένα θεαματικό νησί που είναι το σπίτι του εντυπωσιακού παλατιού Herrenchiemsee.

 

Travemünde, Lubeck

Γερμανια lubeck

Λάτρεις της ιστορίας, αυτή η παραλία είναι για εσάς. Ο όρος «παραμύθένια» περιγράφει κατάλληλα το Λούμπεκ αφού έχει περισσότερα από χίλια κτίρια που χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα.

Πώς λοιπόν αυτό ταιριάζει στις διακοπές σε γερμανική παραλία; Εξαιτίας του Travemunde φυσικά. Αυτή η δημοφιλής παραλία βρίσκεται δίπλα στο Lubeck και τα τοπικά πλήθη συρρέουν στα 3 μίλια της ακτογραμμής, κυρίως για τα θεαματικά θαλάσσια σπορ που προσφέρονται.

Ήλιος, θάλασσα, άμμος και πολιτισμός. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε; 

 

Usedom

Γερμανια usedom

Στατιστικά το πιο ηλιόλουστο μέρος σε όλη τη Γερμανία. Μια παραθεριστική παραλία στο Usedom, είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές με ήλιο, θάλασσα και άμμο. Κάντε πεζοπορία και ποδήλατο γύρω από τα δάση και εξερευνήστε τις περίτεχνες βίλες Art Deco.

 

Wannsee, Berlin

Καλοκαιρι στο βερολινο

Μία παραλία στην πόλη του Βερολίνου; Ναι, σωστά. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό προάστιο της λίμνης με το ίδιο όνομα. Κάντε ένα ταξίδι εδώ και δεν θα αισθάνεστε ότι είστε ακόμα στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Υπάρχει πολύ πλούσιο δάσος για να εξερευνήσετε, δροσερό ήρεμο νερό για να κολυμπήσετε και ακόμη και ένα πρωσικό ανάκτορο για εξερεύνηση - καθώς και μερικά λείψανα της σκοτεινότερης ιστορίας της Γερμανίας. 

 

Ammersee

Καλοκαιρινες διακοπές στο Ammersee

Το Ammersee είναι μια άλλη εκπληκτική τοποθεσία στην παραλία της λίμνης της Βαυαρίας που προσφέρει το ίδιο είδος καταπράσινου δασικού περιβάλλοντος για πεζοπορία και ποδηλασία και ήρεμα γλυκά νερά που θα βρείτε γύρω από το Chiemsee. 

 

Lake Starnberg

Καλοκαιρινες διακοπές στο Starnberg

Αυτό το πρώην βασιλικό καταφύγιο εξακολουθεί να είναι μαγνήτης για τους πλούσιους και τους διάσημους. Κάντε πεζοπορία και ποδηλασία, ή ίσως δοκιμάστε κάποιο από τα αμέτρητα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται: βαρκάδα και windsurfing.