7 Συμβουλές για μια εκδρομή τον χειμώνα | Study Tours

7 Συμβουλές για μια εκδρομή τον χειμώνα

Χειμερινά ταξίδια

1. Ταξιδέψτε όσο γίνεται απευθείας στον προορισμό σας

Κρατήστε τις ετοιμασίες ταξιδιού σας όσο το δυνατόν πιο απλές και όσο το δυνατόν πιο άμεσες. Αν μπορείτε να κάνετε κράτηση με απευθείας πτήση, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα κολλήσετε μεταξύ των πτήσεων και δεν θα χάσετε μια πτήση λόγω καθυστερήσεων.

2. Μείνετε ενημερωμένοι

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει κάνει τα ταξίδια πιο διασκεδαστικά και πολύ πιο εύκολα, κυρίως επειδή σας επιτρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι. Είναι πολύ καλή ιδέα να κατεβάσετε εφαρμογές για να μάθετε εάν οι πτήσεις σας είναι στην ώρα τους, για τον έλεγχο του καιρού και για όλους τους βασικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης).

3. Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να προετοιμαστείτε για όταν τα πράγματα να πάνε στραβά. Είτε πετάτε στις διακοπές σας είτε οδηγείτε στον προορισμό σας, θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για μια καθυστέρηση. Πάντα πακετάρετε μερικά σνακ στη χειραποσκευή μαζί με ένα μπουκάλι νερό. Εάν οδηγείτε, θα πρέπει επίσης να έχετε μερικές κουβέρτες σε περίπτωση που χρειαστεί να περιμένετε στο αυτοκίνητο σε μια χιονοθύελλα.

4. Χρησιμοποιήστε σακούλες συμπίεσης

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν σακούλες συμπίεσης στο σπίτι, αλλά μπορείτε ακόμη και να τις χρησιμοποιήσετε ενώ ταξιδεύετε. Εάν πηγαίνετε για σκι, θα πρέπει να συσκευάσετε πολλά πουλόβερ και μάλλινα ρούχα, που μπορούν να καταλήξουν να πιάσουν πολύ χώρο στις αποσκευές. Με μια τσάντα συμπίεσης, μπορείτε να μεταφέρετε πολλά περισσότερα πράγματα!

5. Κάντε κράτηση στο σωστό χρόνο

Αν ψάχνετε για φτηνές χειμερινές διακοπές, θα πρέπει να κλείσετε το ταξίδι σας τρεις με οκτώ εβδομάδες πριν από το ταξίδι. Για φθηνότερες διακοπές ίσως θέλετε να κλείσετε το ταξίδι σας πολύ πριν την εποχή. Επιπλέον, εάν θέλετε να αποφύγετε το χάος, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για πρωινή πτήση.

6. Πάρτε μαζί σας αντηλιακό

Για οποιοδήποτε προορισμό θα πρέπει ακόμα να πακετάρετε το αντηλιακό το χειμώνα. Ο ήλιος το χειμώνα μπορεί να είναι αρκετά δυνατός ακόμη και στο βόρειο ημισφαίριο, και λόγω των πιο ψυχρών θερμοκρασιών πολλοί δεν συνειδητοποιούν πόση ηλιακή ακτινοβολία λαμβάνουν.

7. Να Έχετε Σχέδιο Β

Εάν πηγαίνετε, όπως πολλοί θα αποκαλούσαν παραδοσιακές χειμερινές διακοπές, σε ένα χιονοδρομικό κέντρο ή κάπου παρόμοια, αξίζει συχνά να έχετε ένα σχέδιο Β, ειδικά για την πρώτη σας νύχτα. Μάθετε πού βρίσκεται ένα καλό ξενοδοχείο ή ξενώνας σε περίπτωση που οι παγωμένοι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι ή κλειστοί και μάθετε τι έχει γύρω από το αεροδρόμιο, αν είναι πιθανό να καταλήξετε να μείνετε εκεί κοντά.