30 Δωρεάν Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη – Part2 | Study Tours

30 Δωρεάν Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη – Part2

things-to-do-in-new-york-city

16. Fifth Avenue. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να χαζέψετε βιτρίνες! Θα βρείτε επίσης καταστήματα που είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο κάθε μέρα.

17. Central Park. Το ένα και μοναδικό. Δεν υπάρχει τρόπος να μείνει εκτός αυτό το όμορφο πάρκο από οποιαδήποτε λίστα για τη Νέα Υόρκη. Αυτό το πάρκο έχει μήκος 2.4 χιλιόμετρα, και είναι γεμάτο από διαφορετικά τοπία, ένα παγοδρόμιο, λίμνες και ρυάκια. Θα δείτε πάντα οικογένειες να κάνουν picnick και ίσως ακόμη και μερικές διάσημες προσωπικότητες.

18. Chelsea Market. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα βρείτε στην αγορά Chelsea, υπάρχουν κτίρια γραφείων και εταιρίες παραγωγής, αλλά και καταστήματα και νόστιμα καφέ. Μια όμορφη αγορά σε όλη της το μεγαλείο.

19. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου Μόλις δείτε αυτόν τον καθεδρικό ναό, μιλάει από μόνος του. Η πανέμορφη νεογοτθική αρχιτεκτονική έχει τέλεια όψη και είναι γεμάτη ιστορία. Τις περισσότερες φορές, είστε ελεύθεροι να τον περπατήσετε, αλλά μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε και σε μια ελεύθερη ξενάγηση.

20. MoMA. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης είναι πάντα αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε, ειδικά τις Παρασκευές από τις 16:00 έως τις 18:00 όταν η είσοδος είναι δωρεάν. Τα περισσότερα εκθέματα εναλλάσσονται και υπάρχει πάντα κάτι για να δείτε.

21. Περιήγηση στις συνοικίες. Το Free Tours By Foot δίνει πολλές επιλογές όταν πρόκειται για περιοδεία στην πόλη. Μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση στο Σόχο, στη Μικρή Ιταλία ή σε ολόκληρο το Κάτω Μανχάταν.

22. Περιήγηση στο ζυθοποιείο του Μπρούκλιν. Μπορείτε να κάνετε μια ελεύθερη περιήγηση το Σάββατο και ακόμα να δοκιμάσετε δείγματα από αυτό το γραφικό ζυθοποιείο.

23. Rockefeller Center. Εκτός από το περπάτημα γύρω από αυτή τη γραφική περιοχή της πόλης, μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν χάρτη από το λόμπι και να κάνετε μια αυτό-ξενάγηση και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης η κορυφή του βράχου προσφέρει μια εκπληκτική θέα.

24. Δωρεάν εισιτήρια.  Τα περισσότερα από τα σόου που γυρίστηκαν στη Νέα Υόρκη προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια, απλά πρέπει να δώσετε προσοχή όταν βγουν.

25. Macy's. Στέκοντας εκεί για πάνω από 110 χρόνια, Το κατάστημα Macy’s  σίγουρα αιχμαλωτίζει την αρχιτεκτονική ομορφιά μιας άλλης εποχής.

26. Chelsea Art Galleries. Μεταξύ της 10ης και της 11ης Λεωφόρου στο Τσέλσι, θα βρείτε πάρα πολλές γκαλερί τέχνης με τις πόρτες ανοιχτές σε όποιον θέλει να θαυμάσει τα όμορφα έργα τέχνης.

27. Battery Park. Στην πολύ νότια άκρη του Μανχάταν θα βρείτε αυτό το όμορφο πάρκο που κοιτάζει πάνω από το λιμάνι της Νέας Υόρκης. Αυτός είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε από το σούσουρο της πόλης.

28. East River Tours. Παρόλο που δεν είναι δωρεάν, για μόνο 4 δολάρια μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση στη Νέα Υόρκη από το νερό. Ξεκινώντας από την 34η οδό στο Midtown και κάνοντας 9 στάσεις κατά μήκος του δρόμου προς το Governor Island, αυτά μπορεί να είναι τα καλύτερα 4 δολάρια που ξοδέψατε όλη την ημέρα.

29. Bronx Zoo. Σε αυτό το ζωολογικό κήπο, τις Τετάρτες πληρώνετε όσο εσείς θέλετε.

30. Times Square. Εδώ είναι όπου μπορείτε να σταθείτε στο κέντρο και να δείτε όλα. Τα τεράστια καταστήματα, τις μεγάλες οθόνες, ακόμα και η μπάλα του νέου έτους. Τριγυρίστε  λίγο και δείτε αν μπορείτε και εσείς να μπείτε σε μια από τις μεγάλες οθόνες!

Συνέχεια της λίστας Part1