20 Tips για να γίνετε πιο παραγωγικοί! | Study Tours

20 Tips για να γίνετε πιο παραγωγικοί!

γίνετε πιο παραγωγικοί

1. Απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που δεν είναι σημαντικές. Εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο, αφαιρέστε το από τη λίστα σας.

2. Θέστε καθημερινούς στόχους. Γνωρίστε το σχέδιο για την ημέρα σας πριν φτάσει. Ορίστε απλούς στόχους για την ημέρα και στη συνέχεια ολοκληρώστε τους.

3. Βρείτε τις ώρες αιχμής σας για να κάνετε τα πράγματα. Προγραμματίστε τις εργασίες υψηλής προτεραιότητας για εκείνες τις ώρες. Προγραμματίστε λιγότερο σημαντικά καθήκοντα πριν και μετά.

4. Ξεκινήστε με το χειρότερο έργο σας και βγάλτε το από λίστα εργασίας σας. Αυτό θα δημιουργήσει ορμή και θα θέσει έναν "τόνο νίκης" για το υπόλοιπο της ημέρας σας.

5. Ασκηθείτε. Η καθημερινή άσκηση αυξάνει την παραγωγικότητα εκτός από τη διατήρηση της υγείας σας ώστε να παραμείνετε παραγωγικοί μακροπρόθεσμα.

6. Ρυθμίστε το ρολόι. Δώστε στον εαυτό σας ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να ασχοληθείτε με ένα μεγάλο έργο. Μην εστιάζετε στο εάν το έργο ολοκληρώθηκε. Καθορίστε ακριβώς το χρόνο και παρακολουθήστε την πρόοδο.

7. Ξεκινήστε νωρίς. Δεν είναι μυστικό ότι όσο περισσότερο χρόνο διαθέτετε για παραγωγική εργασία, τόσο περισσότερο μπορείτε να επιτύχετε.

8. Καθορίστε σαφείς και καθορισμένες προθεσμίες για τα σχέδιά σας. Χρησιμοποιήστε τες ως σημεία εστίασης για να παραμείνετε στην εργασία.

9. Ομαδοποίηση εργασιών. Ολοκλήρωση παρόμοιων εργασιών μαζί σε παρτίδες σας βοηθά να απελευθερώσετε χρόνο που διαφορετικά θα χάνονταν για τις εργασίες διαχείρισης που σχετίζονται με την εναλλαγή εργασιών. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διαδικασία για να χειριστείτε πράγματα όπως τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ερωτήσεις.

10. Να είστε υπεύθυνοι. Ενημερώστε τους άλλους για τα σχέδιά σας και πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα. Θα περιμένουν αποτελέσματα και θα κάνετε τα πράγματα εγκαίρως για να αποφύγετε να τους απογοητεύσετε.

11. Χαλαρώστε ... το χώρο εργασίας σας. Όλοι δουλεύουμε καλύτερα σε περιβάλλον χωρίς άγχος. Αυτό περιλαμβάνει το χώρο εργασίας σας. Διαβάστε για το πώς να χαλαρώσετε το χώρο εργασίας σας έτσι ώστε να είστε πιο άνετα κάθε μέρα.

12. Στο τέλος της ημέρας, ξεκινήστε ένα τελικό έργο,  τελειώστε το, στη συνέχεια σχολάστε. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποσπάται από μια δέσμη μισοτελειωμένων εργασιών που θέλετε να βγάλετε από τη λίστα υποχρεώσεων.

13. Μικρά κομμάτια. Σπάστε τα σύνθετα έργα σε κομμάτια μικρού μεγέθους και ολοκληρώστε τα ένα ένα κάθε φορά.

14 Συνέπεια. Ό, τι και αν γίνει, μείνετε στο χρονοδιάγραμμα. Και αν είναι δυνατόν, να ξεκινήστε και πιο νωρίς. Η τήρηση των διάφορων δεσμεύσεών σας σας δίνει το χώρο που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε τυχόν απροσδόκητες υποχρεώσεις.

15. Δημιουργήστε ατζέντες. Πριν από την έναρξη των τηλεφωνικών σας κλήσεων, έχετε μια σαφώς διαμορφωμένη ατζέντα του τι περιμένετε να καλύψετε και ποια θα είναι τα πιθανά αποτελέσματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τη συζήτηση και να την τερματίσετε νωρίτερα - εξοικονομώντας χρόνο για όλους τους εμπλεκόμενους.

16. Έρευνα και προετοιμασία. Κατά την είσοδο σε μια συνάντηση, θυμηθείτε τον ακριβή λόγο για αυτό και το απαραίτητο αποτέλεσμα. Αν ένα θέμα δεν έχει σχέση με τον κύριο λόγο της συνάντησης, μην το συζητάτε. Αν ο έλεγχος της συνάντησης είναι εκτός των χεριών σας, τουλάχιστον προσπαθήστε να επαναφέρετε τη συνομιλία.

17.Να έχετε μικρές ανταμοιβές για την έγκαιρη ολοκλήρωση των καθηκόντων σας ως κίνητρα. Θα δουλέψετε πολύ πιο γρήγορα αν γνωρίζετε ότι υπάρχει όφελος που περιμένει στο τέλος.

18. Ελέγξτε την πρόοδό σας κάθε μέρα και βρείτε τρόπους βελτίωσης. Οι πιο παραγωγικοί άνθρωποι εκεί έξω είναι εκείνοι που είναι ειλικρινείς για το τι κάνουν καλά και πού πρέπει να κάνουν καλύτερα.

19. Κάντε παρέες μόνο με θετικούς, επιτυχημένους ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν να παραμείνετε παραγωγικοί. Απαλείψτε τις αρνητικές επιρροές από τη ζωή σας.

20. Κλείσε την τηλεόραση. Θα κερδίσετε αμέσως αρκετές ώρες για την επιχείρησή σας ή για τα πιο σημαντικά έργα σας.