50 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε το Λονδίνο (PART2) | Study Tours

50 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε το Λονδίνο (PART2)

26. Δείτε την τέχνη του δρόμου στο Shoreditch

Ζήστε την τέχνη του δρόμου και το γκράφιτι σε μια ξενάγηση στο Shoreditch London, εναλλακτική τέχνη από Banksy, Eine, Sweet Toof, Stik και πολλούς άλλους.

 

27. Επισκεφθείτε το Sky Garden

Το Sky Garden στην οδό Fenchurch 20 είναι ένας μοναδικός δημόσιος χώρος που εκτείνεται σε τρεις ορόφους και προσφέρει απεριόριστη θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη του Λονδίνου. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους υπέροχους κήπους, τα καταστρώματα παρατήρησης και την υπαίθρια βεράντα του ψηλότερου δημόσιου κήπου του Λονδίνου.

 

28. Περιηγηθείτε στον Πύργο του Λονδίνου

Παρά τη ζοφερή φήμη του Πύργου του Λονδίνου ως τόπου βασανισμού και θανάτου, μέσα σε αυτούς τους τοίχους θα ανακαλύψετε επίσης την ιστορία ενός βασιλικού παλατιού, ενός οπλοστασίου και ενός ισχυρού φρουρίου.

 

29. Παρακολουθήστε μια ταινία σε εξωτερικούς χώρους

Υπάρχουν πολλοί υπαίθριοι κινηματογράφοι που είναι ανοιχτοί κατά τη διάρκεια του Καλοκαιρινού Rooftop Cinema που αναδύεται στο Shoreditch, το Stratford και το Peckham. Το Backyard Cinema στο Camden και το Luna Cinema που προβάλλουν τις κλασικές ταινίες τους σε διάφορες τοποθεσίες.

 

30. Δείτε ένα παιχνίδι τένις στο Wimbledon

Ένα από τα τέσσερα τουρνουά τένις Grand Slam του κόσμου, το Wimbledon πραγματοποιείται σε νοτιοδυτικό προάστιο του Λονδίνου για δύο εβδομάδες κάθε καλοκαίρι. Οι παίκτες σε παρθένα λευκά, ball boys σε πορφυρό και πράσινο, φρέσκο ​​κομμένο χορτάρι, φράουλες και κρέμα γάλακτος και ηλιοκαμένοι Βρετανοί.

 

31. Δοκιμάστε fish and chips

Όταν πρόκειται για fish and chips, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από τους Βρετανούς. Κανένα ταξίδι στο Λονδίνο δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ταξίδι σε ένα σωστό chippy.

 

32. Τουρ στο Tate Modern

Υψηλή τέχνη, στον Τάμεση, λαμπρή αρχιτεκτονική και το μπαρ δίνει εκπληκτική θέα στην πόλη, ειδικά κατά το ηλιοβασίλεμα.

 

33. Κάντε το γύρω του Λονδίνου με ποδήλατο

Ακριβώς, αρπάξτε ένα "ποδήλατο Boris" και κάντε βόλτα γύρω από την πόλη και τα πάρκα!

 

34. Ψωνίστε στο Harrods

Το αιγυπτιακό δωμάτιο είναι πραγματικά ένα όνειρο.

 

35. Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα από το Primrose Hill

Με την εκπληκτική θέα προς τα νότια της πόλης, το Primrose Hill - στη βόρεια πλευρά του Regent's Park - είναι το απόλυτο σημείο του Λονδίνου για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα.

 

36. Επιστροφή στο Λονδίνο του Σαίξπηρ στο Θέατρο Globe

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ το Shakespeare in Love και επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μεγάλα έργα όπως το Macbeth και το Romeo and Juliet στην ίδια σκηνή, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας.

 

37. Βγάλτε μια φωτογραφία σε ένα κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο.

Απίστευτα τουριστικό, αλλά δεν μπορείτε να πάτε στο Λονδίνο και να μην βγάλετε αυτή την εικονική φωτογραφία!

 

38. High street shopping

Το Λονδίνο έχει μερικά από τα καλύτερα καταστήματα στον κόσμο (αν όχι το καλύτερα). Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις οδούς Οξφόρδης, Μποντ, Ρέγκεντ και Κάρναμπι. Λόγω της εγγύτητάς τους μεταξύ τους, σημαίνει ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα σε μια μέρα (απλά θυμηθείτε να φοράτε άνετα παπούτσια).

 

39. Ιδιωτική κάψουλα γευσιγνωσίας στο μάτι του Λονδίνου

Ενώ το μάτι του Λονδίνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε την πόλη, πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν αξίζει την τιμή και είναι λίγο κουραστικό. Μπορείτε να κλείσετε μια εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού ή σαμπάνιας στο μάτι του Λονδίνου και θα πάρετε τη δική σας ιδιωτική κάψουλα.

 

40. Χριστουγεννιάτικες αγορές

Αν επισκέπτεστε τα Χριστούγεννα, πρέπει να επισκεφθείτε τις αγορές των Χριστουγέννων. Το Λονδίνο είναι μαγευτικό κατά τη διάρκεια των διακοπών.

 

41. Επισκεφθείτε το Αβαείο του Γουέστμινστερ

Βασιλείς, βασίλισσες, πολιτικοί και στρατιώτες. Ποιητές, ιερείς, ήρωες και κακοποιοί - το Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι ένα αναπαραγόμενο βιογραφικό σημείωμα της βρετανικής ιστορίας.

 

42. Αναρριχηθείτε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου

Η Χρυσή Συλλογή είναι η γκαλερί στο υψηλότερο σημείο του εξωτερικού θόλου, 85,4 μέτρα ψηλά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Οι επισκέπτες που ανεβαίνουν τα 528 σκαλοπάτια σε αυτήν την γκαλερί θα συναντήσουν με πανοραμική θέα του Λονδίνου που περικλείει τον ποταμό Τάμεση, την Tate Modern και το Θέατρο Globe του Σαίξπηρ.

 

43. Κάντε μια βόλτα στο Regents Park

Παρόλο που είναι πολύ λιγότερο γνωστό από το Green και το Hyde Park, είναι ακόμη πιο συναρπαστικό. Περιτριγυρισμένο από Palladian αρχοντικά και ημισέληνους, η διάταξη βασίζεται σε μια σειρά από ομόκεντρους κύκλους, και με χλοοτάπητες επενδυμένοι με λουλούδια, διχοτομημένοι από μεγάλες διαβάσεις για απογευματινό περίπατο.

 

44. Δοκιμάστε όλα τα γλυκά στο Fortnum και Mason

Το πολυτελέστερο πολυκατάστημα στον κόσμο, από το 1707, το Fortnum και Mason προσφέρει ένα θησαυρό από κωλύματα, τσάι, καφέ και γλυκές απολαύσεις. Είναι σαν να μπαίνετε σε ένα μαγικό κόσμο όλων των γλυκών πραγμάτων και ίσως να μη θέλετε να φύγετε ποτέ. Επίσης, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μερικά βρετανικά αναμνηστικά!

 

45. Αράξτε στο Hampstead Heath

Το Hampstead Heath είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους πρασίνου του Λονδίνου. Περιλαμβάνει το Hill Hill, το πάρκο Golders Hill (με ένα σπίτι ζωολογικού κήπου και πεταλούδας), ένα υπαίθριο Lido (ανοικτό 365 ημέρες το χρόνο), λίμνες κολύμβησης, πισίνες και αμέτρητες αθλητικές πίστες και εγκαταστάσεις. Υπάρχουν επίσης πολλές παμπ τριγύρω  για να πιεί κανείς ένα ποτό και να φάει. Είναι η τέλεια απόδραση από την πολυσύχναστη πόλη.

 

46. ​​Επισκεφθείτε το Winter Garden

Το Winter Garden είναι ένα υπέροχο καταφύγιο για να απολαύσετε εξαιρετική κλασική βρετανική κουζίνα, συνδυάζοντας μεσογειακές και μεσοαστικές επιρροές για να δημιουργήσετε ασυνήθιστες γεύσεις.

 

47. Περπατήστε κατά μήκος του ποταμού Τάμεση

Ακολουθήστε το μεγαλύτερο ποτάμι της Αγγλίας για 184 μίλια από την πηγή της στους λόφους Cotswold στη θάλασσα. Περνώντας μέσα από ειρηνικά λιβάδια νερού, παρθένα αγροτικά χωριά, ιστορικές πόλεις και τελικά μέσα από την καρδιά του Λονδίνου για να τελειώσετε στο φράγμα του Τάμεση στο Γκρήνουιτς. Είναι ένας από τους πιο ένδοξους αστικούς περιπάτους στον κόσμο.

 

48. Ανεβείτε στο Tower Bridge

Το Tower Bridge χρονολογείται από το 1894 και είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης. Το 2014, ένας υαλοπίνακας χτίστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική θέα πάνω από τον ποταμό και τους πεζούς παρακάτω.

 

49. Πιείτε ένα ποτό στο μυστικό υπόγειο μπαρ

Ξέρετε ότι υπάρχει ένα μυστικό υπόγειο μπαρ στο Λονδίνο που περιέχει ένα ολόκληρο μεταφορικό περίβλημα; Ονομάζεται Cahoots και είναι ένα cocktail bar της δεκαετίας του 1940. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι φοβερή.

 

50. Κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την πόλη για μια ημέρα, υπάρχουν πολλά μέρη που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως Windsor, Oxford, Stonehedge, Cambridge ή Bath!