7 λόγοι για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό | Study Tours

7 λόγοι για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό

Ταξιδι στο εξωτερικο

1. Το ταξίδι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.
Οι εποχές που το ταξίδι στο εξωτερικό ήταν ένα χόμπι για τους πλούσιους έχουν περάσει. Σήμερα η αγορά είναι γεμάτη με πολύ οικονομικά αεροπλάνα / λεωφορεία / τρένα και ταξιδιωτικά πακέτα. Επιπλέον υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες που συνδυάζουν ταξίδια και εργασία / σπουδές και διάφορα χρηματοδοτούμενα προγράμματα. Αυτές οι ευκαιρίες χρειάζονται μόνο για να τις αρπάξετε.

2. Μαθαίνετε χωρίς καν να προσπαθείτε.
Έχετε παρατηρήσει πόσο δύσκολο είναι να απομνημονεύσετε κάποια γεγονότα από ένα βιβλίο σχετικά με ένα συγκεκριμένο μέρος / μουσείο / διάσημο κτίριο και πόσο εύκολο είναι για τα ίδια γεγονότα να κολλήσουν στη μνήμη σας όταν τα μαθαίνετε επιτόπου; Είναι πιο εύκολο να μάθετε κάτι όταν μπορείτε να το συνδέσετε με δικές σας εμπειρίες και αυτό συμβαίνει με το ταξίδι.

3. Αλληλεπιδράτε με διαφορετικούς ανθρώπους.
Kάποιος έχει πολλά να μάθει από άτομα που ανήκουν σε διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Επιπλέον, είναι υπέροχο να ταξιδεύετε σε μια συγκεκριμένη χώρα και να γνωρίζετε ήδη κάποιον εκεί που μπορείτε να επισκεφθείτε και ο οποίος μπορεί να σας ξεναγήσει σαν ντόπιος.

4. Μπορείτε να εξασκήσετε ή να μάθετε μια νέα γλώσσα.
Η καλύτερη μέθοδος για να μάθετε μια νέα γλώσσα ή να την μιλήσετε αυθεντικά είναι να ζείτε μεταξύ των γηγενών ομιλητών και να χρησιμοποιείτε αυτή τη γλώσσα σε τακτική βάση. Δεν έχει νόημα να μαθαίνετε μια γλώσσα εδώ και χρόνια χωρίς να τη χρησιμοποιείτε ποτέ στην πραγματική ζωή.

5. Μαθαίνετε να λειτουργείτε σε ένα νέο περιβάλλον.
Και μόλις εξοικειωθείτε με αυτό, γίνεται όλο και πιο εύκολη η μετάβαση στους τοπικούς κανόνες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Τα πολιτισμικά σοκ γίνονται παρελθόν.

6. Ζείτε πιο έντονα.

Είναι πιο πιθανό να κάνετε πράγματα που κανονικά δεν θα κάνατε όπως Extreme sports, πηδώντας από ένα βράχο στη θάλασσα, ανεβαίνοντας σε ένα ψηλό βουνό. Απλά αφήστε τον εαυτό σας να πάει με τη ροή και μην σκέφτεστε όλα τα πιθανά μειονεκτήματα. Στο τέλος της ημέρας αισθάνεστε πιο ζωντανοί από ποτέ.

7. Ωριμάζετε και γίνεστε καλύτεροι.
Όσο περισσότερα βλέπετε και βιώνετε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος και πόσα έχει να προσφέρει, αρχίζετε να εστιάζετε σε αυτό που έχει σημασία και να σταματάτε να απογοητεύεστε από μικρές αποτυχίες. Αρχίζετε να κοιτάτε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και σταματάτε να παίρνετε τον εαυτό σας και τη ζωή πολύ σοβαρά.