Οφέλη από την εμπειρία Au Pair στις Η.Π.Α. | Study Tours

Οφέλη από την εμπειρία Au Pair στις Η.Π.Α.

au pair

Η διαμονή στις Η.Π.Α. ως Au Pair προσφέρει πολλά μοναδικά οφέλη που δεν τα βρίσκετε σε άλλα προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών. Η δημιουργία νέων φίλων, η βελτίωση της αγγλικής γλώσσας, η προώθηση της εκπαίδευσης είναι μερικά από τα πολλά οφέλη του προγράμματος Au Pair.

 

Οικογένειαau pair

Ως Au Pair, ζείτε με μια οικογένεια και παρέχετε φροντίδα παιδιών πλήρους απασχόλησης. Είστε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας, ένας φίλος στους γονείς υποδοχής και ένας μεγάλος αδελφός ή αδελφή στα παιδιά. Οι Au Pairs ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε οικογενειακές εκδηλώσεις και εκδρομές, ώστε να μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον πολιτισμό των Η.Π.Α. από πρώτο χέρι.

Οι φίλοι μέσω Au Pair

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κάνετε νέους φίλους ενώ βρίσκεστε στις Η.Π.Α. και ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι με τους άλλους Au Pairs στην περιοχή σας. Όλοι οι Au Pairs που ζουν στις Η.Π.Α. έχουν έναν εκπρόσωπο Τοπικής Περιοχής ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων. Όλα οι Au Pairs στην τοπική περιοχή συμμετέχουν, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις Η.Π.Α., ενώ γνωρίζετε νέα άτομα.

Εκπαίδευση

Το εκπαιδευτικό στοιχείο αποτελεί σημαντικό μέρος του προγράμματος Au Pair. Όλοι οι Au Pairs μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ένα εγκεκριμένο και διαπιστευμένο πανεπιστήμιο στις Η.Π.Α. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε θέμα θέλετε να σπουδάσετε, και να αποκτήστε το πτυχίο σας από πανεπιστήμια της Αμερικής. Το εκπαιδευτικό στοιχείο είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέους φίλους.

Αποδοχές

Ως Au Pair στην Αμερική, κερδίζετε εβδομαδιαία επιδότηση, το ποσό μεταβάλλεται ανάλογα την συμφωνία με την εκάστοτε οικογένεια.

Γλώσσα

Τελειοποιείστε τις αγγλικές σας δεξιότητες με πλήρη βύθιση στην αγγλική γλώσσα. Τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα που ομιλείται στο σπίτι της οικογένειας υποδοχής και τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο διδάσκονται επίσης στα αγγλικά. Αυτή η πραγματική εμπειρία ζωής με τα αγγλικά, σας παρέχει μεγαλύτερη έκθεση στην αγγλική από ό,τι πολλοί άλλοι τύποι προγραμμάτων ανταλλαγής.

Εμπειρία Au Pair

Αποκτήστε πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία ενώ φροντίζετε τα παιδιά στην οικογένεια σας. Μετά το έτος σας με το πρόγραμμα Au Pair, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης που δείχνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος Au Pair. Η εμπειρία που αποκτάτε ως Au Pair στην Αμερική είναι ένας πολύτιμος τρόπος να χτίσετε το βιογραφικό σας και να δείξετε στους μελλοντικούς εργοδότες ότι είστε αξιόπιστοι και εργατικοί.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Au Pair