Διασκεδαστικές Δραστηριότητες για να απολαύσουν τα παιδιά στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές | Study Tours

Διασκεδαστικές Δραστηριότητες για να απολαύσουν τα παιδιά στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές

Δραστηριότητες για να απολαύσουν τα παιδιά στο έπακρο τις καλοκαιρινές διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν φτάσει, και πολλοί γονείς προσπαθούν έντονα να βρουν τρόπους να κρατήσουν τα παιδιά ενεργά αυτή τη θερινή περίοδο. Είναι ένα δύσκολο έργο, ειδικά όταν τα κινητά, τα βιντεοπαιχνίδια και οι τηλεοράσεις είναι πιο ελκυστικές από ότι μια βόλτα με ποδήλατο. Αλλά, ως γονέας, γνωρίζετε ότι είναι τόσο σημαντικό για τα παιδιά και τους έφηβους να αποκτήσουν αρκετή άσκηση, να ενισχύσουν τους μυς τους και να διατηρήσουν την ευλυγισία τους.

 

1. Κάντε μια λίστα με διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες
 
Ανεξάρτητα από το πόσο ανυπομονούμε να είμαστε εκτός σχολείου, το καλοκαίρι μπορεί να μοιάζει σαν μακρύ, ζεστό και βαρετό για τα παιδιά και τους εφήβους. Κρατήστε τα πράγματα συναρπαστικά κάνοντας μια λίστα από πράγματα που θέλουν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι.
Η ολοκλήρωση των πραγμάτων από τη λίστα είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να παρακινήσετε τα παιδιά να παραμείνουν δραστήρια και θα μπορούσατε ακόμη και να έχετε μικρές ανταμοιβές για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων στη λίστα τους.

 

2. Νικήστε τη ζέστη με δραστηριότητές στο νερό
 
Όταν η ζέστη χτυπά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το νερό. Ακόμη και αν δεν έχετε πρόσβαση σε θάλασσα, πισίνα ή λίμνη, οι δραστηριότητες στο νερό είναι ακόμα εφικτές: Παίξτε μπουγέλο. Αγοράστε μια μικρή παιδική πισίνα για την αυλή. 

 

3. Κάντε το οικογενειακή υπόθεση
 
Όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να περάσετε με τα παιδιά σας, τόσο το καλύτερο! Προσπαθήστε να κάνετε μια οικογενειακή βόλτα με ποδήλατο, ή οτιδήποτε ακούγεται διασκεδαστικό για σας.

 

4. Κάντε την αυλή σας πίστα με εμπόδια
 
Χρησιμοποιήστε τα πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι για να δημιουργήσετε μια πίστα με εμπόδια.
Μπορείτε ακόμη και να το μετατρέψετε σε έναν διαγωνισμό για τον καλύτερο χρόνο και ανάλογα με την πίστα που δημιουργείτε, είναι εύκολο να το διατηρήσετε όλο το καλοκαίρι.

 

5. Ξεκινήστε μια νέα καθημερινή ή εβδομαδιαία οικογενειακή παράδοση
 
Η δημιουργία μια νέας, οικογενειακής δραστηριότητας μπορεί να είναι οτιδήποτε, και αυτό είναι το καλό. Θα μπορούσατε να κάνετε μία από τις δραστηριότητες που προτείνονται σε αυτό το άρθρο σε τακτική βάση, εδώ είναι και μερικές πρόσθετες ιδέες για να δοκιμάσετε:

  • Προγραμματίστε εβδομαδιαία οικογενειακή πεζοπορία.
  • Πηγαίνετε για ένα περίπατο ή για ποδήλατο μετά το δείπνο κάθε βράδυ.
  • Δεσμευτείτε για μια εκδρομή για κάμπινγκ κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.
  • Κάντε μια ημερήσια εκδρομή σε ένα καινούργιο μέρος.

Αν είστε τυχεροί, αυτό θα μπορούσε να είναι και η αρχή μιας αξέχαστης οικογενειακής παράδοσης που θα απολαμβάνετε όλο το καλοκαίρι μέχρι το φθινόπωρο.