50 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε το Λονδίνο (PART 1) | Study Tours

50 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε το Λονδίνο (PART 1)

50 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε το Λονδίνο

1. Επισκεφθείτε το παλάτι του Μπάκιγχαμ

... και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε την αλλαγή των φρουρών! Η εκδήλωση ξεκινά στις 11:30 π.μ., αλλά για να έχετε σίγουρα μια καλή θέα θα καλό είναι να φτάσετε στις 11 π.μ.

 

2. Πηγαίνετε για ένα απογευματινό τσάι

Είτε θέλετε να ζήσετε ένα σύγχρονο ή παραδοσιακό απογευματινό τσάι, το Λονδίνο τα έχει όλα! Αν χρειάζεστε κάποιες συστάσεις, ελέγξτε τα 10 καλύτερα απογευματινά τσάγια του Λονδίνου.

 

3. Παρακολουθήστε ένα West End μιούζικαλ

Το West End του Λονδίνου είναι το δεύτερο καλύτερο μουσικό θέατρο στον κόσμο μετά το Broadway της Νέας Υόρκης. Βρείτε το νέο σας αγαπημένο μουσικό κομμάτι του West End.
 

4. Απολαύστε ένα Κυριακάτικο «roast»

Είναι ένα από τα πιο ξεχασμένα γεύματα στο Λονδίνο με κάθε παμπ και το γείτονά του να  ισχυρίζεται ότι κάνει το καλύτερο.

 

5. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο στο σπίτι του Dennis Severs

Το σπίτι είναι ένα εντυπωσιακό και οικείο πορτρέτο της ζωής μιας οικογένειας υφαντών μεταξιού από το 1724 έως την αυγή του 20ού αιώνα. Αξίζει να το επισκεφθείτε!

 

6. Εξερευνήστε το Notting Hill

Παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι στροβιλίζονται εδώ κάθε Αύγουστο για το Καρναβάλι του Notting Hill, η κοσμοπολίτικη γειτονιά μαγεύει τους επισκέπτες με τη μοναδική γοητεία τους όλο το χρόνο.

 

7. Επισκεφθείτε τις αγορές

Αγοράστε ένα μπουκέτο λουλουδιών στην αγορά λουλουδιών Columbia Road, περπατήστε ανάμεσα στα πλήθη στην αγορά του δρόμου Portebello, δοκιμάστε όλα τα φαγητά στην αγορά Borough και βρείτε λίγο απ’ όλα στην αγορά Camden.

 

8. Φάτε ινδικό φαγητό στη λεωφόρο Brick

Το Λονδίνο έχει το καλύτερο κάρυ έξω από την Ασία και τα κορυφαία curry houses είναι στο Brick Lane.

 

9. Περιηγηθείτε στη Βασιλική Όπερα

Η Βασιλική Όπερα έχει εξασφαλίσει τη θέση της ως μία από τις σπουδαίες όπερες του κόσμου μετά από μια ανακαίνιση στο τέλος του αιώνα. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή!

 

10. Επισκεφθείτε τα στούντιο του Harry Potter

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε πραγματικά σκηνικά ταινιών και να μάθουν τα ειδικά κόλπα των εφέ που χρησιμοποιούνται στις δημοφιλείς ταινίες.

 

11. Πιείτε ένα ποτό στην ταράτσα ενός μπαρ

Αν δεν γνωρίζατε, το Λονδίνο είναι αρκετά διάσημο για τα rooftop bars. Κάποια δημοφιλή είναι τα Roofnic, Culpeper Roof Garden, Radio rooftop bar, και Vista.

 

12. Πικνίκ στο Hyde Park

Αν είστε αρκετά τυχεροί για να επισκεφθείτε την πόλη σε μια ζεστή, ηλιόλουστη μέρα, πιάστε λίγο φαγητό και κατευθυνθείτε στο Hyde Park για ένα πικ-νικ. Ένα εξαιρετικό μέρος για πικνίκ που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Serpentine Lake, η οποία διασχίζει το πάρκο. Οι αρχές του πάρκου έχουν τοποθετήσει ξαπλώστρες που μπορούν να ενοικιαστούν και είναι λιγότερο γεμάτες από τις βόρειες, δυτικές και νότιες πλευρές.

 

13. Επισκεφθείτε το Βρετανικό Μουσείο

Εύκολα το καλύτερο μουσείο στο Λονδίνο και είναι ΔΩΡΕΑΝ!

 

14. Θαυμάστε τα φώτα στο Piccadilly Circus

Το Piccadilly Circus είναι γνωστό για τις μεγάλα, εντυπωσιακά LED billboard screens, στη βορειοδυτική γωνία μεταξύ Regent Street και Shaftesbury Avenue. Με μια εμφάνιση παρόμοια με μια μικρογραφία της Times Square στη Νέα Υόρκη, αυτή η κεντρική θέση του Λονδίνου φθάνει σε μια παγκόσμια σκηνή σαν μία από τις πιο φωτογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο.

 

15. Απολαύστε ένα ποτό στο Wine Bar του Gordon

Το Wine Bar του Gordon's Ιδρύθηκε το 1890 και είναι ίσως το παλαιότερο wine bar στο Λονδίνο. Ακόμα οικογενειακή επιχείρηση, τα σημάδια της μακράς ιστορίας του μπαρ μπορούν να βρεθούν παντού, από το κελάρι τραπέζια με κεριά, μέχρι τα παλαιά ξύλινα τείχη που καλύπτονται από αναμνηστικά και αποκόμματα παλιών εφημερίδων.

 

16. Ανεβείτε σε ένα διπλό λεωφορείο

Μια τεράστια εμπειρία στο Λονδίνο. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους να γυρίσετε την πόλη και να μην χάσετε να δείτε κάτι!

 

17. Κρασί και φαγητό στο The Shard

Η υψηλότερη και καλύτερη θέα στο Λονδίνο βρίσκεται στην κορυφή του The Shard, στους ορόφους 68, 69 και 72. Σε σχεδόν διπλάσιο ύψος από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα προβολής στην πρωτεύουσα, προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλη θέα 360 μοιρών μέχρι και 40 μίλια.

 

18. Επισκεφθείτε το Covent Garden

Εξερευνήστε την παλιά αγορά, παρακολουθήστε καλλιτέχνες του δρόμου, ακούστε μουσικούς. Υπάρχει αφθονία δωρεάν διασκέδασης στο Covent Garden!

 

19. Παγοδρομία στο Somerset House

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η μεγάλη αυλή του Somerset House προσφέρει αυτό το παγοδρόμιο εννιακοσίων τετραγωνικών μέτρων με ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά πατινάζ στην πόλη. Είναι το αγαπημένο υπαίθριο παγοδρόμιο στο Λονδίνο!

 

20. Ανακαλύψτε τα κανάλια της Maida Vale ("Μικρή Βενετία")

Ακριβώς βόρεια του Paddington είναι η ήσυχη περιοχή γνωστή ως Μικρή Βενετία. Η περιοχή είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, κυρίως λόγω των γραφικών καναλιών με τις κρουαζιέρες Narrowboat.

 

21. Επισκεφθείτε την πλατφόρμα 9¾

Οι αρχές του σταθμού έχουν δημιουργήσει μια ψεύτικη είσοδο για τους οπαδούς του Χάρι Πότερ στο King's Cross Station και κάνει για μερικές πραγματικά διασκεδαστικές φωτογραφίες.

 

22. Φάτε το πρωινό σας στο «καφέ σειριακών δολοφόνων»

Το cereal killer cafe είναι ακόμα ένα από τα πιο μοναδικά cafe. Πωλούν μόνο δημητριακά, αλλά έχουν πάνω από 120 εισαγόμενες επιλογές από όλο τον κόσμο, καθώς και 30 ποικιλίες γάλακτος και επιπλέον γαρνιτούρες.

 

23. Επισκεφθείτε το Abbey Road

... και τραβήξτε την εικονική φωτογραφία των Beatles. Απλώς προσέξτε την κίνηση!

 

24. Πηγαίνετε σε ένα crawl παμπ

Εάν θέλετε να γνωρίσετε το Λονδίνο μετά από το σκοτάδι, οι pub crawls είναι ένας φανταστικός τρόπος να το κάνετε. Οι Pub crawls στο Shoreditch είναι από τις αγαπημένες, απλά να ξεκινήσει νωρίς δεδομένου ότι οι περισσότερες παμπ κλείνουν σχετικά νωρίς.

 

25. Περπατήστε στον δρόμο των βασιλιάδων

Λίγοι δρόμοι είναι τόσο μυθικοί όπως ο δρόμος του βασιλιά. Κάθε γωνιά του είναι απίστευτα πλούσια με ιστορία.

Συνέχεια άρθρου