10 τρόποι να αισθάνεστε σαν ένας ταξιδιώτης όταν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε! | Study Tours

10 τρόποι να αισθάνεστε σαν ένας ταξιδιώτης όταν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε!

Νιώσε σαν να ταξιδεύεις στο εξωτερικο

1.Μελετήστε μια νέα γλώσσα

Μπείτε σε ένα Meetup γκρουπ. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο Duolingo. Κατεβάστε μια εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας. Αναζητήστε στο Craigslist για άτομα που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα σας και εσείς τη δική τους. Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας διευρύνει το μυαλό σας και τα ενδιαφέροντά σας και μπορεί απλά να σας προετοιμάσει για το επόμενο ταξίδι σας!

2.Παραβρεθείτε σε μια πολιτιστική γιορτή ή ένα φεστιβάλ

Εάν βρίσκεστε σε μια μεγαλύτερη πόλη, θα βρείτε κατά πάσα πιθανότητα μια ποικιλία πολιτιστικών εορτασμών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για να δείτε τι συμβαίνει στην περιοχή σας. Μάθετε περισσότερα για το ιστορικό αυτών των εορτασμών. Κάντε ερωτήσεις.

3.Επισκεφθείτε ένα μουσείο

Πολλές πόλεις έχουν ολόκληρα μουσεία αφιερωμένα στην τέχνη και την ιστορία διαφορετικών πολιτισμών. Κάντε μια επίσκεψη και εμπνευστείτε από τα έργα τέχνης, τις ιστορικές προόδους, τα πρότυπα μετανάστευσης και άλλα. Θα έχετε περισσότερη εκτίμηση για άλλους πολιτισμούς και μέρη αν είστε οπλισμένοι με λίγες παραπάνω πληροφορίες.

4.Συμμετοχή σε μια τοπική ομάδα Couchsurfing

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Couchsurfing, μπορείτε να συμμετάσχετε σε τοπικές ομάδες Couchsurfing. Υπάρχουν ομάδες σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο και εάν δε βλέπετε κάποια κοντά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια. Σχεδιάστε μηνιαίες συναντήσεις και γνωρίστε τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τους ντόπιους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέους φίλους και να κερδίσετε έμπνευση για μελλοντικά ταξίδια.

5.Προσφέρετε το σπίτι σας

Παρομοίως, μπορείτε να μοιραστείτε το χώρο σας κάνοντας ένα Couchsurfing οικοδεσπότη. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

6.Δοκιμάστε φαγητά από άλλους πολιτισμούς

Αναζητήστε νέα εστιατόρια που προσφέρουν αυθεντικά φαγητά από όλο τον κόσμο. Συμβουλή: Είναι συχνά μικρά εστιατόρια, επομένως μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγο περισσότερη έρευνα. Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοι πολιτισμοί είναι πιο διαδεδομένοι στην περιοχή σας.

7.Μαγειρεύετε κάτι διαφορετικό

Εάν προσπαθείτε να αποθηκεύσετε τα χρήματα σας (για ταξίδια), πηγαίνετε στην Google ή στο Pinterest και αναζητήστε παραδοσιακά πιάτα. Μπορείτε να μαγειρέψετε για τον εαυτό σας ή να καλέσετε τους φίλους σας. Ζητήστε από όλους να φέρουν ένα παραδοσιακό φαγητό ή ποτό από τη χώρα της επιλογής σας.

8.Παρακολουθήστε μια διάλεξη

Τα μουσεία, οι βιβλιοθήκες, τα πολιτιστικά κέντρα και τα πανεπιστήμια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Ελέγξτε τα τοπικά ημερολόγια και τις καταχωρίσεις για επερχόμενα events. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα βρείτε ή τι μπορεί να σας εμπνεύσει. Συγγραφείς, ηθοποιοί, ηγέτες της βιομηχανίας, φωτογράφοι - ο κατάλογος συνεχίζεται. Τα πανεπιστήμια με μεγάλο αριθμό διεθνών φοιτητών και εκείνων με ισχυρά διεθνή τμήματα σπουδών έχουν συχνά διαλέξεις.

9.Παρακολουθήστε μαθήματα

Έχετε σκεφτεί ποτέ να τσεκάρετε μια πανεπιστημιακή τάξη; Υπάρχει γενικά μια μικρή χρέωση, αλλά στην πραγματικότητα θα απολαύσετε τη μάθηση χωρίς να εστιάσετε σε ένα βαθμό. Μελετήστε τις διεθνείς επιχειρήσεις, τον αφρικανικό πολιτισμό, την ασιατική τέχνη και πολλά άλλα. Ή, παραλείψτε το πανεπιστήμιο και κάντε μαθήματα φωτογραφίας για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες ταξιδιού σας. Εάν έχετε κοντά σας ένα κέντρο φωτογραφίας, δείτε εάν προσφέρουν μαθήματα φωτογραφίας ταξιδιού.

10.Βραδιά ταινίας

Παρακολουθήστε μια ξένη ταινία στο σπίτι ή δείτε αν παίζεται κάτι ενδιαφέρον σε ένα κινηματογράφο κοντά σας. Μπορείτε επίσης να δείτε αν η κοινότητά σας έχει κάποιο ξένο κινηματογραφικό θέατρο.