Νοέμβριος στην Ευρώπη | Study Tours

Νοέμβριος στην Ευρώπη

Νοέμβριος στην Ευρώπη

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη το Νοέμβριο, πρέπει ζυγίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Το εάν ο Νοέμβριος στην Ευρώπη είναι μια καλή επιλογή για εσάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους λόγους για τους οποίους πηγαίνετε και πόσο σας απασχολεί ο λιγότερο ήπιος καιρός.

Πλεονεκτήματα

  • Ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Τα πάντα είναι φθηνότερα, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και ενδεχομένως εισιτήρια τρένων.
  • Το φθινόπωρο φέρνει την αρχή των καλλιτεχνικών εποχών σε ολόκληρη την Ευρώπη, και αν αυτό είναι ένα από τα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα, αυτό είναι ένα συν.
  • Τα πλήθη έχουν εξαφανιστεί, ένα άλλο συν.

Μειονεκτήματα

  • Σημαντική ανησυχία: ο καιρός. Ο Νοέμβριος μπορεί να είναι ψυχρός και υγρός τις περισσότερες φορές σε ορισμένες τοποθεσίες.

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη το Νοέμβριο
 

Ισπανία: Αυτή είναι η εποχή του τζαζ φεστιβάλ, με εκδηλώσεις που συμβαίνουν στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη και τη Γρανάδα. Υπάρχει επίσης το "Arrastre de los Cacharros" στο Puerto de la Cruz της Τενερίφης.

Γαλλία: Το Armistice είναι ένα σημαντικό γεγονός στη Γαλλία με μνημεία στα μέρη των αγώνων του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης, το νέο κρασί Beaujolais ανοίγει και δοκιμάζεται σε όλη τη χώρα την τρίτη Πέμπτη του μήνα.

Ιταλία: Υπάρχει ένα φεστιβάλ τζαζ στη Ρώμη, καθώς και ένα φεστιβάλ τρούφας στο Πεδεμόντιο. Η ιταλική εποχή της όπερας ξεκινάει και τον Νοέμβριο.

Ηνωμένο Βασίλειο: Μαζευτείτε γύρω από τις φωτιές και παρακολουθήστε πυροτεχνήματα για να γιορτάσετε τη νύχτα του Guy Fawkes. Γιορτάζεται μια αποτυχημένη επίθεση στα κτίρια του Κοινοβουλίου.

Γερμανία: Δείτε το DOM open-air funfair στο Αμβούργο, το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Berlin Music Days ή το Φεστιβάλ Τζαζ του Βερολίνου.

Τσεχία: Οι Τσέχοι γιορτάζουν τη Βελούδινη Επανάσταση τους τον Νοέμβριο.