1. ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των πελατών μας είναι τακτική και σχεδόν το 95% των μεμονωμένων μαθητών μας ταξιδεύουν μαζί μας έπειτα από συστάσεις.

2. ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Η έμπειρη και πολύγλωσση ομάδα του StudyTours είναι εδώ για εσάς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι σας προκειμένου να διασφαλίσει ότι η εμπειρία ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού μαζί μας είναι εμπειρία ζωής. Μπορείτε να βασίζεστε πάνω μας ακόμα και αν απρόσμενα ή δυσάρεστα γεγονότα συμβούν.

3. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Το StudyTours είναι μέλος του ΗΑΤΤΑ, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, και έχει άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Αρ. Αδείας ΕΟΤ MH.T.E. 0259E60000483800).

4. 57 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Με 57 χρόνια εμπειρία στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανά τον κόσμο, έχουν ταξιδέψει μαζί μας δεκάδες χιλιάδες μαθητές.

5. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Συστηματικά επισκεπτόμαστε τα κέντρα (πανεπιστήμια, κολέγια, σχολεία) με τα οποία συνεργαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρούμε καλές και δυνατές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες μας και να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις του κλάδου. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για καθετί νέο και να σας προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες και ακριβείς προτάσεις και επιλογές.

6. ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Συνεργαζόμαστε με έμπιστους επαγγελματίες και δημιουργούμε πρωτότυπα προγράμματα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, βασισμένα στις δικές σας ανάγκες.

7. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ
Επιλέγουμε με σύνεση και προσοχή εκπαιδευτικά κέντρα τόσο για μαθητές όσο και για ενηλίκους. Οι επιλογές μας διαθέτουν αυστηρά πιστοποιήσεις ποιότητας από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας τους, υψηλό επίπεδο μαθημάτων, φιλόξενο περιβάλλον, κατάλληλα καταλύματα και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.